2777
2789
عنوان

کیا خونه ندارن بیاین باهم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 55 پست
چه نمازی

اگه تهران هستین ،سمت اسلامشهر ،شهرک گلستان ،خونه پیش فروش بخرید ، تا خونه آماده بشه تو چند قسط  پولشو پرداخت میکنید .بعدا که تحویل گرفتین ،خونه رو بفروشید ،جای که مد نظرتونه بخرید .

خیلی از تهرانی ها این کارو کردن 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دارید میگید کشورهای جهان اول و در رفاه دعا زیاد کردن راه بازشده؟خودتو گول نزن تروخدا این همه ادم دار ...

البته که تمامش این نیس

خدا خودشم گفته از تو حرکت از من برکت

بله دعا ک فقط قران و زیارت عاشورا نیس اونام با زبون خودشون با خدا صحبت میکنن حتما ک نباید مسلمون باشی

دعا یعنی چی اصلا معنیش میدونید؟ دعا هزار مدل داره یکیش اینه ک کار دیگران راه بندازی اون دعای خیر کنه برات

بقول شما ی کسی مث رونالدو ک میره تو اون ساندویچ فروشی ک وقتی بچه و فقیر بوده ی دختر اونجا بوده بهش رایگان ساندویچ میداده میره و براش جبران میکنه

خب این پول زیادی ک رونالدو اونجا بی خبر از همه جا به دختره میده حاصل کار کردنشه؟؟؟؟ یا خیر خواهیش؟؟؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم خونه نداریم  خیلی وقته عروسی کردیم البته فقط یه زمین داریم که بیرون شهر و فروش نمیره   نمیدونم شاید حکمتی داره ذ

من الان باردارم  همش میترسم  یه زمانی بچه م  از من ناراضی باشه که چرا منو بدنیا اوردی      اولش شوهرم میگف سقط کن  اما واقعا دلم نیومد   اخه وقتی خدا یهویی داده با وجود تنبلی تخمدان و چن سال جلوگیری   چجوری سقط کنم   بنظرم گناه

ماهم خونه نداریم خیلی وقته عروسی کردیم البته فقط یه زمین داریم که بیرون شهر و فروش نمیره نمیدونم ...

ان شالله از پا قدم بچتون خونه دار شین

بعضی از بچه ها خیلی پر رزق و روزی ان

نمیدونم چرا حس کردم با بدنیا اومدن بچتون زندگیتون از این رو ب اون رو میشه

ان شالله

ان شالله از پا قدم بچتون خونه دار شینبعضی از بچه ها خیلی پر رزق و روزی اننمیدونم چرا حس کردم با بدنی ...

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه چقدر نینی سایت خوبه ادم میاد اینجا کلی ادم مهربون ادمو دلداری میدن حرفایی که نمیشه به هیچ کس گفت ادم راحت میگه اینجا

میخوای یکی از بنیادی ترین مشکلات اقتصادی رو با دعا حل کنی واقعا؟://

بله که میشه.ادعونی استجب لکم.یعنی مرا بخوانید تا اجابتتان کنم.من به چشم خودم دیدم کسی رو که واقعا معجزه شد و خونه خریدن.فقط یک ماشین معمولی داشتن طلا هم در حد یک پلاک و زنجیر، روضه حضرت مسلم رو چندتا شنبه توخونش پخش میکرد و آخریشو نگه داشت ،بعد چند ماه یه دفعه همه چی جور شد و یه خونه نقلی باصفا خریدن.

چه سالی ازدواج کردین هم مهمه من ۹۹ ازدواج کردم پدر شوهرم یه خونه متروکه داشت شوهرم ازش به عنوان کارگ ...

عزیزم خیلی هم مستاجر نبودی نسبت به بقیه جامعه.شکر خدا ماشین و طلا داری ، یکم دیگه هم جمع کن ان شاءالله میخرین.روضه حضرت مسلم رو که چندتا شنبه میخونی خیلی ها جواب گرفتن برا خرید خونه.سرچ‌کن تو همین نینی سایت طریق اش رو گفتن