کدبانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 718 عنوان صدرا فارس 157 بازدید | 9 پست کسی اهل صدرا هست امروز آب منطقه شما هم قطع هست 1403/04/17 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31195 نه تابه رفتم دشتشویی😁ولی کلا هرشب آب میرهبعد صدرا منطقه منطقه اس ما مولانا هستیم شبها آب نداریمحتما روزها جای دیگه آب نداره بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
کدبانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 718 نه تابه رفتم دشتشویی😁ولی کلا هرشب آب میرهبعد صدرا منطقه منطقه اس ما مولانا هستیم شبها آب نداریمحتما ... والا من صبح بیدار شدم دیدم آب نیستم ما بلوار فردوسی هستیم پارسال بلوار امام خمینی بودیم اصلا قطعی نداشتیم ولی الان ۴ روزه اومدیم داخل این خونه گفتم اگه ساعت خاصی داره که همون موقه کارامو کنم
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31195 والا من صبح بیدار شدم دیدم آب نیستم ما بلوار فردوسی هستیم پارسال بلوار امام خمینی بودیم اصلا قطعی ند ... ما خونمون رو برو پارمیدا میشه خیلی قطعی آب داریم ولی خوبیش اینکه خونمون مجتمع نیست و منبع جدا داریماگر آب نیست خواهر آدرس میدم تشریف بیار خونه ما بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.
کدبانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 718 ما خونمون رو برو پارمیدا میشه خیلی قطعی آب داریم ولی خوبیش اینکه خونمون مجتمع نیست و منبع جدا داریما ... فدات بشم عزیزم مرسی شماره اتفاقات آب رو ندارین که من زنگدبزنم
کدبانووووووو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 718 ماوهم تهرانیم . و اب نداریم ما هم وایی خیلی بد هست
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 31195 فدات بشم عزیزم مرسی شماره اتفاقات آب رو ندارین که من زنگدبزنم ن والا ولی آب رفتن کلا تو صدرا عادیهدو سه روز پیش رفتم درمانگاه دنا همه میگفتن آب میره بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.