2777
2789
عنوان

حق باکیه

63 بازدید | 4 پست

دیشب از بس پاهام درد گرفته بود از باد. کولر و پنکه کولر رو خاموش کردم و پنکه رو تنظیم کردم رو مادر شوهرم ک گرمش نشه گرم هم نبود دیشب 

بعد صبحی شوهرم اومده من اومدم تو اتاق دیدم داره ميگه ها کولرازدیشب خاموش کرده و اینا هی خیلی دلم سوخت حق با کیه

پنکه گرما میده خب رو پاهاتو میکشیدی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خب من چون خودم گرمایی هستم خوشم نمیاد کولر و کسی خاموش کنه، چون اینکه شما میگی دیشب گرم نبود نظر شماست و طبیعت بدن آدمها و شدت حس کردن گرما فرق داره 

شما میتونستی پتو رو پاهات بندازی ولی کولر رو خاموش نکنی 

یا به ایشون میگفتی مادر هر وقت گرمتون شد خودتون کولر و روشن کنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همه ی نظراتی که دوستان دادن در جای خودش درست

ولی اون مادرشوهر چه فتنه ایه به خدا

حالا خاموش کردن کولر هم ارزش گزارش دادن و چغلی کردن داره؟ میتونست اصلا به خودت بگه

اه 

بدم میاد از اینجور پیرزنای پررو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز