2777
2789
عنوان

میخا زن بگیره

531 بازدید | 30 پست

دوست پسرم میخا زن بگیره😪😪😪

اون همه ی چیزی بود می خاستم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

😐😐😐😐

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاد تو رو بگیره

آره من ۹سال باهاش بودم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
یعنی گفت خدافظ می‌خوام زن بگیرم چ بی لیاقتن

آره ما ۹سال باهم بودیم

خداحافظی نکرد میگه من همیشه کنارتم مثل یک رفیق

پسرا با دوست دختر خودشون ازدواج نمیکنن با دوست دختر دیگران ازدواج میکنن که یکی دیگه حسابی ازشون استفاده کرده .بعدم باد میندازن تو غبغب و ادعای غیرتشون میشه که دختر افتاب مهتاب ندیده گرفتن و دختری که خودشون باهاش بودن دختر خوبی نبوده