2777
2789
عنوان

بگایی ک دادم 🥲

394 بازدید | 13 پست

مامانم ۸ ماه پیش فوت کرد ... 

و من ۱۷ سالمع ... 

داداشم با زنش حدود ۵ ماه اومدن پیش منو بابام ... 

شرایط خوبی نداشتم ..... 

با ی پسر آشنا شدم ک آشنای داداشم هستش ... ی جورایی تهدیدم کرد ک باهاش باشم ... 

داداشم فهمید ‌.. کلی کتک خوردم تا دو ماه گوشیمو بهم نداد .. 

باور کنین دوس دارم بمیرم با این اتفاقا ک افتاده .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوانت چقد زشته

مگه کسی میتونه آدم مجبور کنه به دوستی؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
هوفف... آرع میشع

چجوری بعد میشه؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
وقتی تهدید بشی میفهمی چ شرایط بدی هستش

عزیزم مثلا تهدید کرده ک میکشمت؟؟؟

بعد شما بعدش باهاش رابطه عاشقانه راه انداختی؟

مثلا بعدش می‌گفته دوستت دارم و باور میکردی ؟

چرا همون زمان تهدید به خانوادت نگفتی ؟

توروخدا بچه بازی درنیارید شما ۱۷ سالته بچه ک نیستی