2777
2789
عنوان

با این پول میشه مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 50 پست

منم یه مبلغی میده دیگه لباس و لوازم ارایش و ارایشگاه و ...دکتر بارداری همه باخودمه.....دوسه ماه کم کم کنار میزارم ک یهو یه لباس خوب بخرم....یا چن ماه کم کم کنار میزارم یهو لوازم ارایش اونم واجبا

ب امید رسیدن ب هدفم.  
بعَی موقع ها میگ تازه شام مهپون تو

یاد شوهر اون خانومه افتادم تو سریال گرگ ومیش 

حالم به هم میخوره از ادم طماع وخسیس 

یه برادرخانوم دارم که از اون تحفه هاست 

تو ایران بگردی لنگه اش ده نفر نیست  فوق العاده طماع و خسیس 

ف ا    ل  حافظ براش گرفتم شب یلدایی 

حافظ گفت دست بردار از اون خساست و طمعت که تموم ثروتت خوراک مور و مارمیشه 

واقعا ادم عجیبیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورد و خوراک که اکثرا با خودشه ولی خب الان ویزیت دکتر دادم و یه شب شام هیچی نموند برام الان با ۱۰۰ ت ...

خوب چرا شام دادی،پول ویزیتم از خودش باید بگیری،اگه نداد بگو برات بیشتر بزنه ،واقعا"آدم از دست اینجور مردها نمیدونه به کدوم بیابان سر بذاره،شوهر منم تقریبا"اینجوریه،پول برای خرجی میده ولی باید باهاش هزار سوراخ و پر کنم،اوففففف

بهم راه حل میدید دوستان چه کنم

ببین باید ببینی اول درامد همسرت چقده واسه همه نمیشه که یه نسخه پیچید یهو‌میبینی با درامدش و قسطاش همینم خوبه.....

ولی درکل اگه میشه بیشتر باشه باهاش حرف بزن بگو کمه‌واسه نیازام دوسندارم بخاطر پول همش فکرم‌مشغول باشه و....

بعد حالا همین‌۸۰۰ رو بیا برنامه ریز‌ی‌کن‌ماهی ۲۰۰ لباس مثلا

۱۵۰ لوازم آرایش و....اره ماه اول نمیشه ولی مثلا دوماه که سهم‌لوازم ارایش کنار بزاری یهو میتونی یه ضدآفتاب بخری ...و...برنامه داشته باش..

و به همسرتم بگو عزیزم‌انگار خودت تو این کشور زندگی نمیکنیا!...

ب امید رسیدن ب هدفم.  
ببین باید ببینی اول درامد همسرت چقده واسه همه نمیشه که یه نسخه پیچید یهو‌میبینی با درامدش و قسطاش هم ...

ماهی ۳۰ میگیره قسطارو کنار بزاریم ۱۰ میمونه

خشکارفروشم درامدم تقریبی میانگین ماهی نزدیک ۳۰۰تومن

خب اینم‌از اولش بگید که این دوستمون به همسرش بدبین‌نشه...کارمند با حقوق ۱۵ تومنی و ۱۰‌تومن قسط همون‌۸۰۰ ام‌میده زنش خوبه...توانشه

توان‌شماام‌ماشالله همون ۱۰ و بیشتره...

پرروزی باشید انشالله

ب امید رسیدن ب هدفم.  
بهم راه حل میدید دوستان چه کنم

اگه منطقیه وگوش میده باهاش حرف بزن،بگو یه ماه فقط یک ماه بهت پول نده وخودش همون خرجهای که داری رو برات انجام بده اگه اون مقدار پول کفایت داد من بیشتر نمی خوام،ولی اگه گوش نمیده باید به زور متوسل بشی،