2777
2789

ما یه آپارتمان داریم برای زندگی ولی خب کل حقوقمون رو میدیم قسط فقط ۲ یا ۳ تومن از حقوق مون می مونه به خیلی سخته و شدید تحت فشاریم با یه بچه بعد از سرکار شوهرم نظامی هست بهمون خونه میدن می تونیم بریم اما خب میدونید که قدیمی آن و باید خرجشون کنیم اینا مامانم خاستم باهاش مشورت بگیرم گفت نه اصلا نرو بشین تو خونت خودت راحت گفت به شوهرت بگو بجای این فکر فکر کار دوم باشه بهتره تا خونتون جابه جادکنید وسایل گرون خراب بشه و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه برو

خونه های سازمانی خوبه

تعمیراتش روخودشون خرج میکنند

البته تعمیرات واجبش

مجبوری ماهی کلی هزینه بدی

مادرت ناراحته کرایه خونه ات  روبده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
شوهرم میگه خونمون میدیم کرایه ماهی ۷ تومن یا کنش ۵ تومن خیلی جلو میوفتیم اینا

خودتو همسرت برید وضعیت خونه های نظامی رو ببینید .

اگه خوب بود همین‌تصمیم رو بگیرید

ولی اگه نه شغل دوم‌بهتره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
فکر شوهرم این بود ولی مامانم خیلی مخالف میگه فکر کار دوم باشه خیلی بهتره تا به این جابه جا بشید

اسی جان اگرتومیخواستی بری ومادرشوهرت میگفت نه چکارمیکردی؟!

خدایی همه ماناراحت میشدیم چرامادرشوهره دخالت کرده

نبایدمادرت رودخالت بدی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

ببخشید ولی خدا از این مادر زن ها نصیب کسی نکنه مهم خودت و شوهرت هستین چرا مامانت اینقد گارد گرفته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده