yaldd899a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 47 عنوان چرا درد شبا میاد 131 بازدید | 7 پست واقعا کلافه شدم چرا دردا شبا میان یک هفته س ۲ ساعت نخوابیدم اصلا حتی با قرص خواب دارم نااااابود میشممممم برا آرامشم دعا کنید🙏😭 1403/04/17 | 04:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسیل_سایت عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5205 چون بیشعورنمنم بخاطر کتکای شوهرم شب تا صبح درد گردن و دست نمیذاره بخوابم ۳.۴ساله۱ساله دندونم درد میکنه پول نداشتم درستش کنم هستم ولی خستم❤
yaldd899a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 47 چون بیشعورنمنم بخاطر کتکای شوهرم شب تا صبح درد گردن و دست نمیذاره بخوابم ۳.۴ساله۱ساله دندونم درد میک ... واااااای بمیرم برات دختر چرا جدا نمیشی مگ سر خون اوردنت خودتپ رها کن بابااااااامنم از نفهمی و بیشعوری خودم سر لذت زود گذر اعتیاد پیدا کردم و هفتاد و یک پدرم جلو چشام اومده
فسیل_سایت عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5205 واااااای بمیرم برات دختر چرا جدا نمیشی مگ سر خون اوردنت خودتپ رها کن بابااااااامنم از نفهمی و بیشعور ... خدانکنه عزیزمدو تا بچه دارم و پشتوانه ندارمهمه فکر میکنن خیلی شادم ولی کلی غصه دارمعزیزم انشاالله زودی خوب بشی هستم ولی خستم❤
yaldd899a مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 47 خدانکنه عزیزمدو تا بچه دارم و پشتوانه ندارمهمه فکر میکنن خیلی شادم ولی کلی غصه دارمعزیزم انشاالله زو ... میفهمم چی میگم خودم زجر کشیدم ایشالا دستاش بشکنه ک میزنت سر بع سرش نزار سگو اصن محلش نده مرسی توروخدا دعا کن یکم آروم شم بخابم دارم میمیرم
فسیل_سایت عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 5205 میفهمم چی میگم خودم زجر کشیدم ایشالا دستاش بشکنه ک میزنت سر بع سرش نزار سگو اصن محلش نده مرسی توروخد ... انشا الله زودی خوب بشی هیچ وقت درد نیاد سراغتمن زیاد مذهبی نیستم ولی به حضرت ام البنین توکل کن انقدرررررر خوبهزودی خوب میشی هستم ولی خستم❤
zolghrnein عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 10870 سلام دقیقا، موقع استراحت باید خوابو از چشام بگیرهسنگ کلیه دارم نابود شدم