2777
2789
عنوان

مرد های ایرانی😑

362 بازدید | 9 پست

امروز با پارتنرم داشتیم صحبت میکردیگ بحث رفت سر سختی های زن و مرد گف اره ما کار میکنیم زیر فشار اقتصادی و فلان ..... گفتم این حرفت شاید ده سال پیش جواب میداد ولی الان نه الان زن ها هم دارن کار میکنن و این فشار رو تحمل میکنن حاضرم قسم بخورم اگ اینا یه هفته زن بودن یا خودشونو میکشتن یا فرار میکردن😂😂 مثلا همین پریودی انواع و اقسام درد های روحی جسمی رو تحمل میکنی تهش میگن چیه دیگه یه پریودی این ادا و اصولا رو نداره... بعدیش حاملگیه بهش گفتم تو یه هندونه متوسط نه بزرگ ن کوچیک بردار ببند به شکمت با همون بخواب با همون راه برو بشین غذا بخور قول میدم یه هفته هم تحمل نمیکنی!! فک کن خانوما ۹ ماه این وضعیتو تحمل میکنن!! اینجا اگ پسر رل داشته باشه مشکلی نیس ولی اگ دختر رل داشته باشه خرابه اینجا اگ پسر با رفیقاش بره بیرون اشکالی نداره ولی اگ دختر بخواد بره بیرون دو حالت داره یا نمیذارن یا وقتی ک برگرده با غر زدناشون اون بیرون رفتنو زهر مار میکنن بهش... به نظرم مردای ایرانی باید برن خداروشکر کنن که اینجا ب دنیا ادمدن اگ نه قوانین طلاق تو اروپا فرق داره اونجا اکثرا حق طلاق با خانومه یعنی بخواد طلاق بگیزه میتونه با اردنگی پرتتون کنه از خونه بیرون + اینکه نصف اموالتون هم مال خانوم بود اگ این قانون اینجا بود بعد طلاق لخت باید میگشتین تو خیابون😂😂 هرچند اگ اینجا قوانین طلاقش اینجوری بود انقدر مردای ایرانی خیانت نمیکردن زبونشون هم دراز نبود😉😉

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آفرین، گذاشتن همه رو تا آخر بگی؟ چون مردای ایرانی متخصص پریدن در حرف زناشونن

خیر😂😂😂 ولی گفتم اما نمیدونم چرا این موجودات پر مدعا هیچ وقت تو کتشون نمیره

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

همون بار اقتصادی رو هم مردا دارن از زیرش شونه خالی میکنن و عملا بیشتر فشار زندگی روی خانم هاست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مردهای ایرانی هرزه پوچ کودن عقب افتاده هستند ما تو یه دنیا زندگی می کنیم اونا تو یه دنیای دیگه ما از ریش سیبیل بدمون میاد این دلقک ها همچنان پشم و ریش میذارن که مثلا بگن ما مردیم به دلایل مزخرفات خاله زنکی دهاتی پوچ مثل ج.نده های هرزه گهشون فراماسونرها ممکنه خفه شی با اون ج.نده دهاتی عقب افتاده چه قدی چه جدید زن بدون تحصیلات عالیه کار بیرون نکرده هیچ گهی نبست الا دختر فلانی یا معشوقه یکی تحصیلات نداری ،مستقل هم نیستی پس چی هستی یه دهاتی پوچ لش با پول شوهر ریدی رفته شاشیدی بابا لباس خودمه به کس چه مربوطه زر نزن بابا گاگول گوز رفته زن متاهل شده بی خودی خودش تو دسته مستقل ها میاره انگل پوچ