2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درود،

بستگی به بچه اتون داره...من اولین سفر هواییمو چندماه پیش رفتم...اصلا ترس و استرسی نداره و اصلا متوجه نمیشید کی رسیدید...

بچه های زیادی داخل هواپیما هستن از هر سنی...خیالتون راحت باشه برخلاف ترس های عموم مردم و شایعات اصلا نگرانی نداره و خیلیم سریع رسیدنش لذت بخشه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

خارج از کشور میرید؟ 

سخته واقعا

پستونک ببر با خودت

موقع فرود و بلند شدن بهش شیر بده گوشش درد نگیره 

یه جوری تنظیم کن توی هواپیما بخوابه

حواست باشه شیر خشک و اب جوش و..  را روی دستگاه رد نکنی چون اشعه داره تا دوساعت نمیتونی مصرف کنی

بچه هشت ماهه گوش هاش میگیره و بی قراری میکنه

اگر‌مجبورید که حتما برید قبل از سوار شدن بهش دیفن هیدرامین یا چیزی مثل این بده که یه مقدار خواب آلودش کنه و بتونه بخوابه.

من دیدم تو هواپیما دو بار بچه این سنی بود تا آخر گریه کردن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
۸ ماهشه اروم میمونه به نظرتون؟همش میگم نکنه هی گریه کنه من جلو همه استرس بگیرم بچه هم همینجور تا اخر ...

کاملا عادیه گریه کردن بچه ها

اصلا استرس نگیر و نگران نباش

همه میدونن و متوجهن که بچه اذیته و گریه میکنه