2777
2789
عنوان

حاجت روایی

240 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من پنج ساله با کسی رابطه دارم همو خیلی دوست داریم ولی خونوادش راضی نمیشن ازدواج کنیم کسی بوده اینجوری باشه یا اطرافتون دیدین بخدا دیگ خسته شدم از زخم زبونای مردم خسته شدم نمیکشم دعاهام جواب نمیده هیچکاری جواب نمیده توروخدا یه راهی بذارید جلو پام تدروخدا برام دعا کنید خسته شدم از این بلاتکلیفی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا میخای بری تو خانواده ای ک نمیخانت بعد این پسره هم تا حالا ک راضی نشدنخانوادش خودش تنهایی میومد خ ...

روزی صدهزارتا از این حرفا میشنونم چون دوسش دارم نمتونم بیخیال بشم

اگ تنهایی بیاد خونواده ی من قبول نمیکنن

چله هارو یادم میره چیزی نیس زمان کوتاه تری داشته باشه

عزیزم گوشیتو بزار هر روز بهت یاداوری کنه خیلی چیزا هست ولی همه از این نتیجه گرفتن بخاطر خواستت هر روز یجا یاداوری الارم بزار

عزیزم گوشیتو بزار هر روز بهت یاداوری کنه خیلی چیزا هست ولی همه از این نتیجه گرفتن بخاطر خواستت هر رو ...

فقط همینیه ک گفتی آداب دیگ ای ندتره؟

مثلا پریود باشمم میتونم بگم؟

۲۳سالشنصب پلن خورشیدی

اکه ماشین و به مار با در امد بالا داشت میومد با خانوادت منطقی صحبت میکرد شده صد بارم اما فک کنم نمیتونه تنهایی برات خونه بگیره خرجتو بده طلا بخره ب هر حال برات دعا میکنم امام حسین علیه سلام و امام رضا علیه سلام رو فراموش نکن حضرت زهرا ک معجزست