2777
2789
عنوان

سابقه گوگل

166 بازدید | 18 پست

بچه ها سابقه گوگل گوشی بابامو پاک میکنم اونجا پاک میشه اما میام دوباره یه چیزی بزنم همه قبلیا هست چکارش کنم میشه راهنمایی کنید همه رو پاک میکنم از اول تا الان ولب میام سرچ کنم هنوز میاد🫠

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باید تمام این تیک ها رو بزنی! و بعد برنامه رو ریستارت کنی.

اخه رمز های سایت هایی که ذخیره کرده هم میپره

نمیپره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

رمز منظورت گذر واژه س!؟🥲میتونی قسمت password رو تیک نزنی ولی سه تای اول رو حتما باید بزنی.

اره🥲

همین ‌کارو کردم الان 

بازم اومد🫠😭

برو تو سیتینگ گوشی بعد برو تو برنامه ها و کروم رو انتخاب کن. بعد برو قسمت حافظه و clear data رو بزن.

همین کارو کردم

بازم نشد😐پاک کردم همشو رفتم دیدم بازم هست

یه چیزی!اون بالا باید بری رو تب Advenced بعد پایینش زمانو All Time بذاری.

همینه از اول تا الان زده

با وجود اون بازم اوکی نمیشه!؟

نه هست فقط دونه دونه وقتی یه کلمه سرچ میزنی اون جستجو های قبلی بیاد میشه پاک کرد😭

نه هست فقط دونه دونه وقتی یه کلمه سرچ میزنی اون جستجو های قبلی بیاد میشه پاک کرد😭

حالا مگه چی سرچ زدی لنتی که انقد پیگیری!؟🥲😂

یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی

اگه برنامه Share it داری، یه clear junk files بزن!

اگه اینم نشد شاید باید بری تو کار uninstall و نصب دوباره!

حالا مگه چی سرچ زدی لنتی که انقد پیگیری!؟🥲😂یه کار دیگه هم میتونی انجام بدیاگه برنامه Share it داری ...

گوشی من نیست که گوشی بابامه هیچی هم سرچ نزده ها گیر داده اینا رو پاک کن😭😐😂سه روزه داره میگه

برای خودم حیلی راحت پاک میشه

نه این چیزا رو حوصله ندارم نصب کنم 😰