2777
2789

بچها من از هیئت زود پاشدم اومدم چون صبح یه قراری دارم

اومدم چادرمو اتو کنم، یهو تا اتو رو گذاشتم چسبید به چادرم یه دایره بزرگ سوراخ شد، انقدر گریه کردم چادر دارم ولی اتو نمیتونم بکنم اونارو الان، خیلیم چروکن تازه مدلشونم فرق میکنه فقط این بهم میومد

به کسی چیزی نگفتم همینجوری جمعش کردم

صبح میخوام قبل قرارم برم بخرم ساعت ۹ قرار دارم بنظرتون جایی بازه

خداکنه گرون تر نشده باشه😞

بعید میدونم ☹️

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

بستگی به شهرتون داره اگر شهر ما باشه نه ۸و نیم باز نیس 🥴🥴🥱🥱🥱

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نه عزیزم مغازه های لباس اونم چادر زود باز کنن ۹ باز میکننالبته بستگی به شهرتونم داره ها، مشهد قم یا ...

مگه اینکه همون ۹ برم سر بزنم، فوقش دیرتر میرسم

نمیدونم به مامانم چی بگم یک و نیم پول چادره باز

من یه چادر داشتم مچالش میکردم تو کیفم می ذاشتم وقتی میخاستم برم بعد چندین ساعت کیفو که باز میکردم چادر رو می آوردم بیرون چادرم مثل چادر مسافرتی خودش باز میشد و جوری بود انگار تازه اتو کشیده بودمش دوستم که چادری بود همیشه غبطه میخورد به جنس چادرم که چرا هیچ چروک نمیشه 

به نظرم توام جنسی بگیر که می‌دونی چروک نمیشه که نیازی نباشه اتو کنی  

امیدوارم فردا ساعت هشت و نیم باز باشه مغازه ها اما مطمئن نیستم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛