2777
2789
عنوان

بدبخت شدم❓

179 بازدید | 10 پست

لنز خریدم و نزدیک به دو ساعته دارم زور میزنم بره داخل ولی نمیره بالاخره یکیش رفت داخل 

حالا چطور بیارمش بیرون؟😭😭😭😭

یکی از دلایلی که تا حالا لنز نخریده بودم این بود که میترسیدم نتونم بیارمش بیرون😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با سر انگشتات بگیرش بیار بیرون

با دست خشک 

خیس بشه لیز میخوره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

انگشتتو اروم بزار روش ، و بکش به سمت کنار چشمت ، بعدم با دوتا انگشتت انگار میخوای سکه از رو زمین برداری ، درش بیا 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

من ک با ناخن قشنگ میارمش بیرون اصلا نترس هیچی نمیشه

خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕 

دو سه تا وسیله داره، حالا اسماشونو یادم رفته ولی همون موقع باید وسیله هاشو میخریدی تا بتونی در بیارید الان سختته

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

دو سه تا وسیله داره، حالا اسماشونو یادم رفته ولی همون موقع باید وسیله هاشو میخریدی تا بتونی در بیاری ...

اپلیکاتور هست اسمش 

من به فروشنده گفتم و گفت داخل خود بسته قطره هست 

ولی نبود