2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گریه نکردم حالم خوب نبود یباری 

یکی پرسید ازم منم یکمی گفتم اونم قصدش کمک بود بنده خدا 

حالا هیییی ازین پیام و متنا برام میاد ک نیاید بگی نباید بگی برا خودته قصدشون فضولیه دیدش عوض میشه  اصلا نمیفهمه ووووو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من گریه نکردم حالم خوب نبود یباری یکی پرسید ازم منم یکمی گفتم اونم قصدش کمک بود بنده خدا حالا هیییی ...

شما فک کن من برا خودم گفتم شما به دل نگیر ... 

دید ادما متفاوته 

معمولا ادمای برون گرا صحبت کنن حالشون بهتر میشه ولی من به آشنا بگم بیشتر اذیت میشم 

شما فک کن من برا خودم گفتم شما به دل نگیر ... دید ادما متفاوته معمولا ادمای برون گرا صحبت کنن حالشون ...

ن جانم از شما ب دل نگرفتم 

خودم اعصابم خراب شده 

از طرفی دید حالمو ازم پرسید چون نگرانم شد. از طرفی اونقدر مقاومت کردم یهو دیگه ی چیزایی گفتم. 

اون بنده خدام گفت حالا ب من ن ولی ب یکی بگو حرف بزن حالت بده . 

خودم پشیمون شدم یعنی دو دل شدم کاش نمیگفتم باز قانع میکنم ک مگه چی گفتم خب دردل کردم 🥺

حالا که گفتی سخت نگیر دیگه خودخوری نکن ...

راستش قبلا جایی کار می‌کردم مدیرش آقاست ۲بار رفتم بعد ۱سال سر زدم بنده خدا ی روز زنگ زد بیا ببینیمت و بعد فهمیدم چرا

برام سخت بود کلا هم برامن احترام ویژه ای قائل بوده همیشه چون همه پرسنل سنشون کم بود جز خودم همسنش بودم. چندباری سعی کرد چون مشاوره هم میده جدای کارش. دید تلاشی ندارم سپرد خودم🥺 حالا بدتر ناراحتم بقول شما نمیگفتم نمیرفتم