2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 32 پست

معلومه دختر خوبیه زنداداشم چنروز پختم شستم با سه تا بچه روز آخر رفتم براش سوقاتی بخرم ببره برای پدرمادر و خواهرش پیش دستی برادرم تخمه خورده بود رو برداشته بود شست همینکه اومدم منت زد رو سرم از دلم نمیره اینکارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو منی یا من توام😂😅زنداداش منم مثل زنداداش خودت بود روزای اول،من ازش کوچیکتر بودم ولی من بیشتر از اون غذا پخته بودم ،تو آشپزی سوتی میداد خودش میخندید یادش بخیر

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
خوشبحال زنداداشت ک خواهر شوهر خوبی مثه تو داره عزیزم بعد عروسی هم بامحبت باهاش رفتار کن که تو خونواد ...

ممنونم عزیزم 

چشم 

این دومین زنداداشمه 

اولیم همینقدر خوب و ماهه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
تو منی یا من توام😂😅زنداداش منم مثل زنداداش خودت بود روزای اول،من ازش کوچیکتر بودم ولی من بیشتر از ...

😍😂😂

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
منم دراین حدزن داداشام ودوس دارم زن داداش کوچیکم ۲۱سالشه مامانم اونو میزاره بغلش میخوابه رفت کربلا ب ...

الهی... 

خدا حفظتون کنه 

ان شاءالله  که قدردان باشه ❤

زندادشت رو بی خیال

من عاشق مرام و معرفتت شدم دختر

از بس خودت مااهی خدا دوتا خواهر بهت داده نه زنداداش

خداروشکرررر یه تایپک دیدم  محبت و مهربونی ازش می باره

خوشبختی تون پایدار🧿🧿🧿🧿🧿

کاش خاهر شوهر آینده منم مث ت باشهالبته شوهر آیندم خودش خوبه گوش شیطون کر

ان شاءالله از منم بهتر باشه 

عزیزم سعی کن همیشه با احترام و حفظ حریم رفتار کنی 

بوقتش کنارشون باش 

بوقتش محبتت رو نشون بده 

خوشبخت باشی ان شاءالله ❤❤😍

ممنون عزیزم اره دختر خوبیه اونقد مامانم لوسش کرده که چای هم بلد نیست دم کنه مامانم میگه دستش میسوزه ...

ای جااانم😍😍😂

ان شاءالله از منم بهتر باشه عزیزم سعی کن همیشه با احترام و حفظ حریم رفتار کنی بوقتش کنارشون باش بوق ...

مرسییییییی عزیزم

ممنون از راهنماییت

دخترخالم قراره بشه خاهر شوهرم🥲😂😭

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
زندادشت رو بی خیالمن عاشق مرام و معرفتت شدم دختراز بس خودت مااهی خدا دوتا خواهر بهت داده نه زنداداشخ ...

الهی تمام درای خوشبختی و ارامش بروی خودت و عزیزانت باز باشه مهربااانم😍😍😍

مرسی ک انقد حالمو خوب کردی😻🥹❤✨