2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستت تمیز میشه

ببین شما وقتی پوستت جرم داشته باشه، منفذاش گرفته باشه هر چقدرم آبرسان و ماسک و اینا بزنی در واقع بی فایده است، باید پوستت تمیز باشه لایه های مرده نداشته باشه که بتونی با ماسک جذب بالایی داشته باشی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چندوقت یه بار میرید هزینش چقدره روی لکهای پوستی هم تاثیر داره؟

اره گلم اصلا باعث میشه صورتت دیگه لکه هم نیوفته من سه ساله مداوم میرم از ماهی سیصد شروع کردم الان یک و سیصد. بتونی فصلی یک بار هم بری اوکیه 

چقدر جالب همه میگن خوبه ...آریشگاه برم یا کلینیک ؟؟

واسه هر کسی که نه

فقط واسه کسایی که روتین پوستی منظم دارن و از محصولات پوستی و اکتیو های پوستی و.واستفاده می‌کنن 

نه کسی که به زور ضد آفتاب میزنه 

سلام عزیزم فیشال سالهاست جزو بهترین و پایه ترین کار های موثر برای جوانسازی پوست هست 

برحسب نوع نیاز پوستتون کار انجام میشه که تراپیست پوست خودش تشخیص میده واستون و مشاوره کامل میده برای نگهداری سلامت پوستتون

فیشال های ارایشگاهی و گاها کلینیکال فقط تجاری هستن و کرایه اتاق و تختشون رو میگیرن یا درصدی که از کار گیرشون میاد 

هستن کسایی که کارشون واقعا عالیه 

محصولات اصل فیشال به اندازه یکسال مواد خانگی مواد موثر داره و تو داروخانه ها فروش نمیره و فقط کسایی که مدرکشو دارن میفروشن پس حتما تاثیر داره اونم اگر دست متخصص با تجربه باشه نه کسی که صرفا میخواد درآمدی داشته باشه 

من که خیلی راضیم ورزشکارم و پوستم به شدت تو شرایط سخت اسیب میبینه و اگر یه ماه انجام ندم ماه بعد کاملا تیرگی و خستگی رو پوستم دیده میشه پیش آناتون میرم و هزینه ایی هم که میگیره خیلی کمتر از خدماتشه مخصوصا الان که تو آف هست.. anaton.skincare اینستاگرامشه و شمارشم 09936913700،، معنی واقعی فیشال رو متوجه میشید شانستون رو امتحان کنید