2777
2789
عنوان

شوهر بی چشم و روو

351 بازدید | 13 پست

اگه کارمند بودید بعدم همه پولاتونو شوهرتون از دستتون در می‌آورد .بخاطر حجم کار زیاد و اضافه کاری زیاد میخوابیدید از اونم ایراد می‌گرفت. بعدم ازتون خونه داری با استاندارد بالا و کیک پختن و کدبانو گری میخواست حرصتون نمیگرفت؟ حتی بهش گفتم اگه میخوای نرم سر کار اگه زن کدبانو میخوای بشینم خونه به این چیزا برسم نذاشت.شما بودید چیکار میکردید؟ چون مطمئنم کار نکنم یه لقمه نون دست من نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودت پس انداز کن ..اگه جیبتون یکیه کارتون رو تقسیم کنید اگه نه بهش پول نده ...به فنا میری هم تو خونه و هم بیرون کار کنی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

پر رو ش کردی ،من از اینکارا عمرن بکنم، از اول یه جوری برخورد کردم اگه غذا درست کنم مثلا انگار لطف کردم والا وظیفه م نیست

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

واقعا هم بی چشم و روعه شوهرت 

یاد بابای دوستم افتادم مرد بشدت عصبی و دهن هرز ک خانومش پا ب پاش اینهمه سال کار میکرد اما جای تشکر ازش پولشم میگرف برا خودش خونه و ماشین ارتقا بده 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

من در توانم نیست مثل تراکتور کار کنم دو از جون شما🤦🏼‍♀️

شاغلم و دوتا بچه هم داریم

خانه داریم معمولیه و اشپزی هم دو سه روز در هفته... بیشتر از این در توانم نیست همین کارا رو هم جونم میاد بالا تا انجام بدم..همسرم درک میکنه خدا روشکر

جای شما بودم اصلا زیر بار کار خونه با کیفیت بالا نمیرفتم

همینه که هست نمیخواد هم بهتر...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...