2777
2789
عنوان

سقط مکرر بیایین

1217 بازدید | 11 پست

سلام من سه تا سقط داشتم اولی پوچ دومی شیمیایی سومی قلب داشت متوقف شد البته من توسومی شیاف و اسپرین داشتم دکتر ازمایش کاریوتایپ نوشته و سی دی مارکر و آپکا و ازمایش انعقادی اینا میخوام کاریوتایپ ندم اون یکی هارو بدم اگه مشکل داشتن که هیچ اگه مشکل نداشتن کاریوتایپ بدم بعدشم میشه درمورد لنفوسیت تراپی بگین و سرم ای وی جی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اشتباه میکنی من همه ازمایشات رو دادم با عکس رنگی و این چیزا مشکلی نداشتم بعد سومین سقط کاریوتایپ دادم که معلوم شد ۴۵ تا کروموزوم دارم و باید حتی آی وی اف کنم تا مطمئن بشم بچه سالم دارم آی وی اف و پی جی دی

من توی مرکز ژنتیک جنوب کشور شهید سلطانی شیراز کاریوتایپ انجام دادم خودمو شوهرم ۳۵۰ تومان شد خواهشا هرچیزی میگن انجام بده 

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

عزیزم اشتباه میکنی من همه ازمایشات رو دادم با عکس رنگی و این چیزا مشکلی نداشتم بعد سومین سقط کاریوتا ...

عزیزم شرمنده ها مگه شما سندرم ترنر دارین ؟ اخه کمی یا بیشتری کروموزوم باعث مشکل میشه تو کدوم کروموزوم مشکل دارین؟

عزیزم شرمنده ها مگه شما سندرم ترنر دارین ؟ اخه کمی یا بیشتری کروموزوم باعث مشکل میشه تو کدوم کروموزو ...

نه عزیزم از لحاظ ظاهری کاملا عادی هستم هیچ مشکلی هم ندارم ولی متاسفانه مشکل کروموزومی داشتم هیچکس توی خانواده مثل من نیست خواهرام بارداری خوب و راحتی داشتن مادرم هم همین طور دکتر گفت رابرتسونین ۱۳ و ۱۴ و ۱۰ 

من از هر ۶ تا تخمکم ۴ تاش منجر به فرزند ناسالم و سقط میشه یکیش مثل خودم ظاهر عادی ولی برای بچه دار شدنش مشکل دار میشه یکیش هم کاملا سالم دکتر فیروزه غفاری متخصص ژتتیک بهم گفت ای وی اف کن و پی جی دی 

گفت اگر بخوای میتونی باردار بشی ۱۳ هفته ازت آزمایش میگیرن اگر نا سالم بود سفط شوهرم گفت مگه چقدر جون داره که بخوام نابودش کنم ۶ مرداد نوبت دارم برم دکتر کارای آی وی اف رو انجام بدم انشاالله بحق شش ماهه امام حسین دامن همه منتظران بخصوص شما و من هم سبز بشه🙏🥺

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

نه عزیزم از لحاظ ظاهری کاملا عادی هستم هیچ مشکلی هم ندارم ولی متاسفانه مشکل کروموزومی داشتم هیچکس تو ...

انشالله بارداری سالمی داشته باشین خدامهربانه نگران نباش

سلام.من سه تا سقط مکرر داشتم آخریش هم همین هفته قبل بود. تیروئیدم بالاس و قرص لوتروکسین میخورم و تحت کنترل هست اما بازم سقط میشن یکی 5 هفتگی سقط شد یکی 12 هفته قلبش واستاد یکی آخر هم همین 5 هفته اینا بود 

البته‌ آزمایش anti tpo هم دادم که عددش بالای 1300 بود دکتر زنان میگه برای این هست اما دکتر غددم میگه ربطی نداره. تو رو خدا اگه کسی این مشکل رو داشته راهنماییم کنه واقعا خسته شدم.