2777
2789

خیلیاتون بهم گفتید جنس دست دومم انتقال دهنده ی ایدز هزار تا بیماری ام تر حالی که من فقط با یک نفر بودم توی این پنج‌سال 

کارم شده فقط گریه فقط فقط گریه حالم اصلا خوب نیست بعد پنج سال کات کردم تازه منو تهدید می‌کنه اصلا حالم خوب نیست خیلیاتون اومدین بهم فوش دادین و تهمت زدین گفتین حقته که یه مرد مثل خودت گیرت بیاد مگه من عیبم چی بوده ؟ پنج‌سال فقط با یک نفر بودم 

داستانمو اینقدر تعریف کردم دیگ کل نی نی سایت منو میشناسن این که شیش سال پیش دونفر بهم تجاوز کردنو به خاطر شرایط فک صورت وسنمکمم نه خواستگار خوبی داشتم نه اصلا خواستگار داشتم همش ۱۶ سالم بود اونم توی ۱۷ سالگی اومد بهم پیشنهاد داد گفت خیلی وقته روم کراشه و قصد ش جدیه 

پنج ساله باهم چیش ساختم فقط همه چی قیافه و اندامش نبود 

قصد خودکشی دارم فقط دارم یه مرگ فکر میکنم دیگ هیچ انگیزه ای ندارم برای ادامه دادن کاش میشد به یکی بگم ولی هیچکس رو ندارم بهش بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا خبر ندارم چی به چیه، ولی تمام اینایی که دارن تورو سرزنش و قضاوت میکنن نه توی شرایط تو بودن نه جز خدا کسی خبر داره خودشون چه کارایی کردن و اعمالشون چیه،خودکشی چیه دیگه، دیوونه شدی؟ 

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

عزیزم مگه دیگران شرایط. شما رو پشت سر گذاشتن نه نذاشتن تو خودت بودی خودت هیچکس حق نداره ازت انتقاد کنه 

عزیزم ببین  ناراحت ی آدم الکی نباش هیچوقت  اون آدم ی روز پشیمون میشه 

اینقدر داغونی واسه حرف چهارتا پیرزن بی عقل که هیچی نمیدونن واستادن از پشت گوشیاشون چرت و پرت مینویسن؟

قیافه های خودشون رو دیدی؟

توی زندگیشون بزرگترین دغدغه اشون این بوده که خواهرشوهر جاریه مادر زنه همسایشون چقدر طلا انداخته بوده 

گلللل

لااقل خودتو برای کسی ناراحت کن لیاقتش رو داشته باشه عزیزم

تو از سختیایی گذشتی همینایی ک اذیتت کردن زیر یک هزارم این سختی جون میدن!

تو خیلی قوی تر از این حرفایی 

اینقدر به هم نریز

میگم جسارتا تو همونی هستی که گفتی از چهره پارتنرت خوشت نمیاد؟

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

2790
2778
2791
2779
2792