2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

291 بازدید | 17 پست

بعد از طلاق چه جوری خودتون جمع و جور کردید؟ چقد طول می‌کشه آدم یادش بره؟ کسی بهتون تیکه بیندازد چه جوری میرینید به هیکلش؟ آیا لازمه به همه حقیقت مشکلات بگی که یه وقت برات حرف در نیارن یا کلا بگی تفاهم نداشتیم؟

کاش این کلمات مربوط به دستشویی از دهن خانمها می افتاد،.  😩😩😩😩

فکر کردم اول تاپیک بزنم پر بازدید کنم که همه بدونند کسی این حرفها رو بزنه گزارش می زنم.😂😂  رو ادب حساسم😁😁😁😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این کلمات مربوط به دستشویی از دهن خانمها می افتاد،. 😩😩😩😩فکر کردم اول تاپیک بزنم پر بازدید ک ...

عصبانیم از این بهتر نمیتونم احساساتم بیان کنم با عرض شرمندگی

بگو صلاح دیدم این تصمیم رو برای زندگی خودم** تاکید روی خودم) بگیرم

بعد از طلاق واسه اینکه بتونی خودتو جمع کنی باید درگیر یه کاری شی خیلیا درگیر ورزش و باشگاه میشن خیلیا شغل پیدا میکنن یا هزار تا کار دیگه هرکاری میکنی باید درگیر کنی خودت رو

زیاد توی خونه نمون اگه خونه باباته بخصوص

توی اجتماع بیشتر برو و بیا مثلا کلاس های خودشناسی و کارای داوطلبانه و کتابخونه و نمیدونم انجمن های شعر و این حرفا با ادمای جدید اشنا شو کلی دوست پیدا کن

من یک سال طول کشید حال روحیم اوکی شد ، همیشه مثل ی زخم باقی می مونه ولی کمرنگ میشه جوری که دیگه برات مهم نیس، من با فامیل دیگه زیاد رفت و آمد نکردم رفتم سرکار و باشگاه خودمو خیلی سرگرم کردم ، الانم دوباره ازدواج کردم

عروسی یکی از اقوام حال دلم بد بود اول که بچه ها هیچ قوم و خویشی نیومد دورمون فقط یادم‌نمیره زن‌عمو ناتنی بابام اومد مارو برد پیش خودشون‌ک دلمون‌نگیر بعد با اسرار منو‌پاشوندن برقصم تا رفتم وسط عمم اومدم نزدیکم بهم‌گفت مامانت برا اینجا دونا شده که نمیرقصه نگم که وسط رقص اشک خودمو چه قدر کنترل کردم چون حال روحی مامان‌منو درک نکرد

دقیقا محرم بود تو برو بیا طلاق بود و هنوز طلاق نگرفته بودم 

رفتم خونه عمم نذری یه نفر بهم‌گفت حالا مرغت یه پا داره ؟نمیشه برگردی؟ دقیقا همین حرفو گفت من تو اون شلوغی توقع این حرفو نداشتم و رفتم تو خودم...

دوباره چند شب بعد من آروم بودم دختر دایی بابام بهم حالا زیادم تو فکرش نباش بازم از حرفش ناراحت شدم‌چون من تو فکر نبودم 

برو یه آرایشگاه به خودت حسابی برس موهاتو فر کن شوهر سابقتو ببین بفهمه چی از دست داده بعدشم ک فراموش میکنی مشغله کاری برا خودت ایجاد حسابی دوراز از کار شلوغ کن دیگ نمیرسی ب حرف مردمو اینا

هرچه آید به سرم باز به گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد

عروسی یکی از اقوام حال دلم بد بود اول که بچه ها هیچ قوم و خویشی نیومد دورمون فقط یادم‌نمیره زن‌عمو ن ...

اینا تو ذهنم موندن من‌ نمیدونم چرا مردم نمیفهمن اگر یکی جدا شده از سر دلخوشی نبود پس اینقدر با غرور و طعنه بهش نگاه نکنن و حرفای الکی نزنن اینارو بهت گفتم که شاید بدونی از این آدمای بی‌شعور سر راحت قرار میگیرن اما‌میگذره و لطف خدا سر راهت قرار میگیره 

اینا تو ذهنم موندن من‌ نمیدونم چرا مردم نمیفهمن اگر یکی جدا شده از سر دلخوشی نبود پس اینقدر با غرور ...

مممنونم از اشتراک تجربه و احساست عزیزن. امیدوارم برای منم بگذره

برو یه آرایشگاه به خودت حسابی برس موهاتو فر کن شوهر سابقتو ببین بفهمه چی از دست داده بعدشم ک فراموش ...

ن توروخدا از این کارا نکن 

و عوض نشو و خودتو گم نکن نمیدونم شمایی که نصیحت کردی خودتم جدا شدی یا ن اما من جدا شدم و میدونم عوض کردن ظاهر خودت اونم با این شدت فقط آسیب یه خودت مگه خودش چشه و چه کمبودی داره که بخواد برای شوهر سابق خودشو عوض کن؟ اینجوری فقط انگشت‌نمای دوباره میشی اینا از منی که جدا شدم بهت نصیحت مطمعن باش 

تو خودت اگر تو زندگیت خوب بودی اوناهم یه روزی می‌فهمن چه کسیو از دست دادن نیاز به تغیر ظاهری نیست 

مممنونم از اشتراک تجربه و احساست عزیزن. امیدوارم برای منم بگذره

میذره عزیزم مطمعن باش 

اگر دوست داری سرت گرم باش میتونی کلاسای مورد علاقتون ثبت نام کنی گلم مطمعن باش لطف خدا سر راهت قرار میگیره 

من ازدواج مجدد کردم اون روزا گرچه تلخ بود اما لطف خداهم شامل حالم شد