2777
2789
عنوان

درد دل😔

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فكر نميكنم از ٧٠ كمتر بشه

ی مقدار توقعتون بالاس موفق باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم میتونی به جای جهیزیه یه تکه زمین مسکونی از پدرتون بگیرید و وسیله هاتون در حد نیاز رو همسرتون ب ...

خونه ي همسرم امادس. تو جايي كه ما هستيم همه همديگه رو ميشناسن و صدالبته توقعات از جهيزيه خيلي بالاس

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

ما زندگی رو با صفر شروع کردیم .....فقط دو تا مون تازه به کار رسیده بودیم... اما هیچ کسی کمک نکرد برای شروع زندگی یا حتی مراسم ها...... ولی ما یا علی گفتیم و عشق رو آغاز کردیم.......خیلی هم راضی هستیم الان.......همه چی هم خوبه .وسایل خونه خریدیم بعد از یه سال. باورت میشه؟

خونه ي همسرم امادس. تو جايي كه ما هستيم همه همديگه رو ميشناسن و صدالبته توقعات از جهيزيه خيلي بالاس

وای چقد بدم میاد از این کلمه توقع

بخصوص اگه برای جهیزیه و سیسمونی به کار بره

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟

ت ب مردم چکار داری عزیزه من وقتی ک فعلا شرایطشو نداری ک ی جهیزیع ی انچنانی تهیه کنی با ی جهیزیع ی سبک تر زندگیتو شروع کن مردم ی عمر حرف میزنن دهنشونو نمیشه بست حالا چ جهازت کم باشه چ زیاد بازم حرفه رو میزنن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

فقط ازتون ميخوام واسم دعا كنين تا به فروش بره و اين كابوس لعنتي تموم بشه! شده ارزوي محالم

اگر حرف مردم برات مهمه و ذهنت رو درگیر می کنه و ممکنه بعدا خانواده همسرت یا همسرت سرکوفت بزنن مجبوری یکم صبر کنی تا جور بشه........اما اگر برات حرف مردم اهمیت نداره و همسرت هم درک درستی از قضیه داری می تونی باهاش مشورت کنی و با کمک هم زندگی رو شروع کنین. انشااله خوشبخت بشی

راستشو بخواي ديگه به اين حرفا اعتقادي ندارم! همسرمم تا كي؟؟ ميدونم كه اونم داره له ميشه زير فشار خان ...

عزیزم  

انشالله همه چیزدرست میشه

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
خودت سر کار نمیری؟  زنداداش من بخاطر همین که جهیزیه خوب بگیره خودش میره سر کار.  در صورت ...

نه عزيزم