2777
2789
عنوان

عصرونه

333 بازدید | 19 پست

شما اگر مهمون داشته باشید که اولین بار باشه بیان خونه تون و عصر باشه چی درست میکنید؟ 

من نظرم آش رشته یا الویه هست با سالاد ماکارونی برای بچه ها 

اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنونم میشم ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیک خونگی اگه خودت سختته از بیرون بگیر

آش تو این گرما ن

کیک مرغ

فینگر فود

کشک بادمجون

دلمه و....

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

آش توی این گرما نمیچسبه

چند شب پیش مهمون داشتم پیش غذا سوپ دادم اینجا خیلی ها گفتن گرمه مناسب نیست ولی هیچی ازش نموند😅😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من امشب لقمه گوشتی درست کردم کم خرج و خوشمزه 

میتونی درست کنی

مثل مایه ماکارونی با پیاز و گوشت چرخ کرده کم و سیب زمینی نگینی زیاد درست میشه بعد هر نان لواش رو به دو نیم تقسیم می کنی لای نون می پیچی و رول می کنی و تو روغن سرخ می کنی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کیک شکلاتی ، شربت ، اسنک هم خیلی گزینه خوبیه

شربت میوه شیرینی شکلات که هست کیک هم خوب گفتین خودم درست میکنم اسنک ساز هم دارم اتفاقا

کیک خونگی اگه خودت سختته از بیرون بگیرآش تو این گرما نکیک مرغفینگر فودکشک بادمجوندلمه و....

کیک مرغ هم خوبه 

کیک هم خودم درست میتونم کنم حالا شکلاتی یا کیک سیب 😊

چند شب پیش مهمون داشتم پیش غذا سوپ دادم اینجا خیلی ها گفتن گرمه مناسب نیست ولی هیچی ازش نموند😅😄

سمبوسه هم خوبه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز