2777
2789

درکت میکنم 

اما ناشکری نکن 

مهم سلامتیه 

چیزی که حتی با پولم نشه بدست اورد حسر تش سختتره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم،من شوهرم همه چیزداره ولی من اصلاخوشحال نیستم چون دوست داشتم این دارایی ازخودم میبود.ازپولی که خودم زحمت کشیدم ماشین میخریدم نه پول شوهر....

منم همیشه میگم خدایاآدم تاجوونه به آرزوهاش برسه وقتی پیرشدکه دیگه فایده نداره.....

درکت میکنم اما ناشکری نکن مهم سلامتیه چیزی که حتی با پولم نشه بدست اورد حسر تش سختتره

کسی ک پول نداره دندون سالمم نداره تغدیه سالمم نداره پوست سالمم نداره کی گفته سلامتی هست پول نباشه هیچی نیس هیچی پریودیم نامرتبه پول ندارم برم سونو

بابا قدربدون باپول شوهرم بخری بازخوبه

نه بخدا اصلاخوب نیست همه همین فکرومیکنن ولی خیلی سخته ازشوهرت کم بیاری واون سطحش ازتوخیلی بالاترباشه،من که مثل یک مرده ی متحرک شدم.هیچوقت توزندگیم هیچ حرفی برای گفتن نداشتم،همیشه بایدپیشرفت وپول درآوردن بقیه روتماشامیکردم وحسرت میخوردم....

همیشه میگم کاش شوهرم یک درآمدمعمولی داشت تااینقدرمن عذاب نکشم....

نه بخدا اصلاخوب نیست همه همین فکرومیکنن ولی خیلی سخته ازشوهرت کم بیاری واون سطحش ازتوخیلی بالاترباشه ...

نمیفهممت بخدا

بابا ازپولاش خرج کن مگه منت میزاره!!؟یابدبهت پول میده!!!

کسی ک پول نداره دندون سالمم نداره تغدیه سالمم نداره پوست سالمم نداره کی گفته سلامتی هست پول نباشه هی ...

آفرین،این حرفاهمش چرته وشعاره میخوان اینجوری دل خوشت کنن،این دنیاهمش پول.پول داشته باشی هم سالمی هم خوشگلی هم خوش حالی....

من توخونه ی پدرم همین بودم همیشه لنگ پول بودن میدونم چی میکشی،میدونم این حرفایی که میزنن همش چرته وهیچی پول نمیشه......

نمیفهممت بخدابابا ازپولاش خرج کن مگه منت میزاره!!؟یابدبهت پول میده!!!

من خیلی مغرورم،دوست ندارم دستم جلوش درازباشه،خرج میکنم ولی درحدکسی که یک زندگی خیلی معمولی  روبه پایین داره.....

شنیدی میگن هرچی پولدارترخسیس ترشوهرمنم یکی ازهموناست.واسه همه چیزحساب کتاب داره ومن ازاین کارمتنفرم که حساب پس بدم......