2777
2789

سر موضوعی با پارتنرم بحث کردیم و ناراحت شدیم ولی بعد سه چهار ساعت کلاً تموم شد و اصلاً موضوع خاصی نبود بیشتر یه موضوع الکی بود که همیشه هم تکرار می‌شده و اصلاً ارزش دعوا نداشت الکی حساس شدیم.....  

منتها از دیروز که بحث و دعوا تموم شده دلخوری‌ها از بین رفته‌ها از دل هم درآوردن تموم شده همه چیز و قرار شد بعداً راجع بهش صحبت کنیم ولی نمی‌دونم چرا یه خورده هنوز انگار دلخورم ازشو کینه به دل گرفتم.... 🥲💔

و انگار کوچکترین چیزی باعث میشه این تشدید بشه.....

شما هم اینطوری هستین!؟

بعد چند وقت حل شد و دلتون رفت؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اره

خب چیکار کردی که از دلت بره؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله البته نمیدونم خوبه یا نه ولی اگه تکرار بشه از چشمم می افته

بار اول این شکلی میشم 🥲🥲💔 نگرانم خودم موندم چطوری از بین میره

خب چیکار کردی که از دلت بره؟

سعی کردم به خوبیاش فکر کنم 

خودمو بزارم جاش 

عصبانیتشو درک کنم بهش فرصت بدم 

ببین نمیدونم چه حس مزخرفیه که میگی میخندی باهاش ولی ته دلت اون رفتارش یادت میمونه و با هر کار کوچیکی تشدید میشه به قول خودت

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       
2790
2778
2791
2779
2792