2777
2789
عنوان

با ی پسری رفتم سر قرار

252 بازدید | 12 پست

خیلی ازش خوشم میومد قدش بلند و ورژشکار بود خوشگل بود تو رابطه ایم نبوده و اینستا هیچ دختریو فالو نداشت ارایشگر بود ولی دانشگاه نرفته بود ۲۱ سالش بود بعد دوستمم بردم گفت وای خیلی بی پوله فلان ولش کن راستم میگفتا از لحاظ مالی نصف منم نبود منم ازش بدم اومد خلاصه هی سرد شدم پرسید چرا و اینا منم گفتم دلیلشو الان دوستم رفته با یکی داغون تر از اون ۲۳ سالشه اما همکلاسی مایی ک ۱۹ سالمونه از شهرستانم اومده دانشگاه ازاد منم بهش میگم خیلی بده اما گوش نمیده تازه پسره بهش گفته دوستتو ب من ترجیح نده اههه الان خیلی ناراحتم من راحت رلمو ول کردم:(( تنهام کارما پس دادم هعی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دلم برا رلت سوخت وقتی دلیل دور شدنتو بهش گفتی

دقیقا همین اون پسر با اون همه خصوصیات دقیقا یکیو میخاد ک مثل خودش سر زنده و ورزشکارو خوب باشه ن پول پرست

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
وقتی شما پدرت برات ماشین بخره اما پسره نداشته باشه بازم اوکی ای؟

الان چرا اه و ناله میکنی دیگ ولش کردی تموم 

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
چ دلم برا رلت سوخت وقتی دلیل دور شدنتو بهش گفتی

خودمم خیلی ناراحت شدم ولی بهتر از این بود بعدا ولش کنم نه سرکار میرفت نه درس میخوند چیکارش کنم؟

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻