2777
2789
عنوان

یه آدم خوب نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 86 پست
اینجوری نیس که شما یکیو پیدا کنی که همیشه همه جا خوب و عالی و پشت و پناه و انرژی مثبت و تمام و کمال ...

دقیقااا موافقم

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

یه سوال میتونم بپرسممتولد کدوم ماه هستین؟

من بهمنی‌ام ، روز ولنتاین!☺️

شما چی؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر از اینکه که آدم ببینی

مث اینکه دلت خیلی پره هااا ☺️ البته می‌تونم درک کنم !

یه روزایی منم همینجوری شده بودم ! اما بعدش دیدم اگه بخوام اینجوری ادامه بدم خودم اذیت میشم!🤕

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

عه کینه ای هستین؟من فروردینم

من و کینه ؟!😳😂😂 اتفاقا تنها کسی که اصلا کینه و کدورت و این چیزا رو تو کل قبیله‌مون نمی‌فهمه منم !😂😂

من و کینه ؟!😳😂😂 اتفاقا تنها کسی که اصلا کینه و کدورت و این چیزا رو تو کل قبیله‌مون نمی‌فهمه منم ! ...

چه خووب پس 

چون شنیده بودم بهمنی ها کینه ای هستن البته که نمیشه جمع بست و برای همه نیست

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

من هفت سال با یکی رفاقت خیلی صمیمی داشتم وقتی کسی کنارش نبود کنارش بودم عزت نفسشو،اعتماد به نفسشو بالا بردم تو تنهاییاش کنارش بودم خانوادش طردش کردن بازم من کنارش بودم براش خرج کردم از خودم برای اون گذشتم

نگو طرف با دشمنای من برو و بیایی داشته،حسابی هر چی به دهنش اومده پشت من گفته

خلاصه خواستم اینو بگم که انسانیت دیگه تو جامعه وجود نداره.!

من هفت سال با یکی رفاقت خیلی صمیمی داشتم وقتی کسی کنارش نبود کنارش بودم عزت نفسشو،اعتماد به نفسشو با ...

ببخشید من یه مدت بخاطر یه سری مشکلات نتونستم تو سایت بیام ، اینه که دیرجواب دادم. بازم عذرخواهی میکنم 🙏

خب بریم سر اصل مطلب و جواب به شما 😁

اول که خوش به حال طرف ، و چقدر قدرشناس بوده! متاسفانه احترام بعضیا رو بیش از حد که بگیری ، از خودت براشون بیش از حد که بگذری! بخاطر اون طرف بیش از حد پا روی علایق و خواسته‌های خودت که بذاری ، بجای اینکه بشینه و تو خلوت خودش به این فکر کنه که طرف مقابلم چقدر انسانه ، چقدر خوبه ، منم باید سعی کنم براش همین‌جوری باشم ، متاسفانه اشتباه برداشت می‌کنه و فک می‌کنه ببینی من کی‌ام که تا حالا خودمم نمی‌دونستم !!! بعد همونی که بهش اعتماد به نفس داده رو با کارا و حرفاش له میکنه !

چه میشه کرد ؟ متاسفانه دنیا اینجوری شده دیگه! اما هنوزم انسان‌های خوب وجود دارن . کسایی که واقعا میتونی بهشون تکیه کنی ، اعتماد کنی ، کسی که میتونی جلوش باخیال راحت خود خودت باشی ☺️

ای بابا خوشبحالتون بزرگ شدین تنهایید البته اونم ن ازنظر معاشرت عادی فقط برای نبود انسان واقعی پسر من ...

پسرتون مگه چند سالشه؟