2777
2789
عنوان

یه آدم خوب نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 86 پست
ممنونم ، اما قبل از آقا و خانوم بودن همه‌ی ما انسانیم☺️ نه ؟! و به نظر من اگه انسان مؤدب باشه و بدون ...

منظورمو بد گفتم 🫠 

من اول فکر کردم شما خانومین بعد اونجایی که گفتین حتی شاغل هم نبود مهم نیست من تعجب کردم😁 چون خانوما حداقل ترین چیزی که براشون مهمه اینه که پارتنرشون شاغل باشه .... اما برای اقایون نمیشه گفت یه ملاک صد درصدیه ...بخاطر همین اینو گفتم 

وگرنه که شما هم مثل من یه انسانی دیگه چه فرقی داره اخه😂 فعالبت طبق قوانین سایت برای همه ازاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ازدواج دوست دارن منظورم شما نبودیاگه مذهبی هستی نماز امام علی بخونان شا الله خدا سر راهتون قرار ...

خب حتی اگه منظورتون منم باشم چیزی نگفتین که!☺️ حرف بدی نزدین که ☺️. راستش قبلا نماز میخوندم ، اما خیلی دعا و حتی نذر کردم! زیارت رفتم ، اما نمی‌دونم چرا نمیشه!☺️ فقط خدا خودش می‌دونه چه نقشه‌ای برا من داره!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خب من یه پسر قانعم !☺️ به قول اون شعره :قانعم ، بیشتر از این چه بخواهم ازتو؟!گاه‌گاهی که کنارت بنشی ...

چه زیبا .یعنی میشه منم‌ ی تیکه گاه ی همدم نصبیم بشه خیلی تنها شدم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب حتی اگه منظورتون منم باشم چیزی نگفتین که!☺️ حرف بدی نزدین که ☺️. راستش قبلا نماز میخوندم ، اما خی ...

میشه صبرر میخواد

از هرکی شنیدم میگفت وقتی شد که فکرشم نمیکردم

نماز خیلی تاثیر داره

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

چرا ؟! از کجا مطمئنی؟

ببین شرایط و آدمای اطراف تون حاصل تفکرات شما هستن ...میخام بگم با فکرتون جذب کردینش پس اگه این آدم تو زندگیتون نیست حتما فکر تکرار شونده شما چیزی خلاف اینه

کاربری دست دو نفر

چرا حس میکنم اومدن واسه پیدا کردن پارتنر، نه برای حرف زدن

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
گشتم نبود نگرد نیست

ای واااای 😔 دلمو شکستی برو!☺️ واقعا دلم گرفت 😔 

شما دیگه چرا ؟ برا خانوما پیدا کردن یه آدم خوب راحت‌تره که!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خب آدما دنبال چیزی هستن که اونو ندارن دیگه!☺️متاسفانه اینقد آمار طلاق بالا رفته که پیدا کردن یه آدم ...

شما میشینید طلاق هارو میشمارید ؟تو همین دنیا آدمایی هستن که خوشبخت زندگی میکنن چرا اونارو نمیبینید

کاربری دست دو نفر

چطوری هستم عزیزم‌میشع بهم بگی ممنون میشم

اره عزیزم 

دو رکعته بعد حمد سوره یاسین بخونی باید

اخر نمازم 100 مرتبه الحمد الله

اینم باید اخرش بگی

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَ صَالِحَ وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ

أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا

حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ

قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا اَسئله

و لا اَجدُ اِلّا مامنَنتَ وَاَعطَیت

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

ای واااای 😔 دلمو شکستی برو!☺️ واقعا دلم گرفت 😔 شما دیگه چرا ؟ برا خانوما پیدا کردن یه آدم خوب راحت ...

نه اصلا برای خانوما سخت تره

چون از کسی خوششون بیاد نمیتونن پیشنهاد بدن