2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 84 پست
دمت گرم چه با برنامه ریزی کار میکنی😂

دلمه رو هم الان گذاشتم بپزه شب میریم بیرون با جاریم دیر برمیگردیم آماده باشه شوهرجان کوفت کنن خفه بشن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلمه رو هم الان گذاشتم بپزه شب میریم بیرون با جاریم دیر برمیگردیم آماده باشه شوهرجان کوفت کنن خفه بش ...

وایییی از دست تو

سیاست تو رو عمروعاص هم نداشت لامصب😂😂

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
گوشتابه😋

پیاز سرخ میکنی رب توش تفت میدی با ی مقدار گوشت چرخ کرده بعدم لپه میریزی لپه رو میتونی نیم پز کنی میتونی مستقیم بریزی من نیم پز میکنم بعدم روش اب جوش میریزی یکی دو ساعت بپزه یک ربع اخر ی سیب زمینی نگینی میکنم میریزم داخلش یه چوب دارچینو دو تا الو و پودر لیمو عمانی ام میریزم من .غذای ابکیه مثل ابگوشت باید نون تیلیت کنید خیلی خوشمزه میشه

وایییی از دست توسیاست تو رو عمروعاص هم نداشت لامصب😂😂

🤣🤣🤣🤣مچکرم 

حالا ناهار فردا هم قورمه اگه زیاد موند میمونه شام اگرم نه تصمیم گرفتم کوکو بذارم 

البته بازم بستگی به شوهر داره قبل شام پختن زنگ میزنم بهش حالش خوب بود آروم بود میگم کوکو میذارم چون کوکو زیاد دوس نداره بگه باشه هیچ 

اگر نه به شکل تانک آماده پرتاب توپش پر بود مجبورم یه شام درستو حسابی بذارم 

بچه دوقلو دارم ۱۹ ماهه خب سختمه 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

پیتزا سفارش دادم تو خونه تنهام

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش