2777
2789
عنوان

شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی نداریم ناهارم املت درست کرده بودم 

شدیدا از آشپزی خسته شدم البته ویار شدیدم هم بی تاثیر نیست

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اجازه بدین ناهارو الان کوفت کردیم 🤣🤣🤣🤣 

پریروزناهار سیب زمینی آبپز

پریروز شام پیتزا

دیروز ناهار مرغ گذاشتم 

دیشب از بیرون کباب گرفتم 

ناهار امروز بگوشت خوردیم،

شام دلمه میذارم 

فردا ناهار قورمه سبزی 

فردا شام کوکو 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
اگر تهرانی شما هم مهمان ما باش عزیزم

نوش جان وقبول باشه 

ممنون.التماس دعا

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

منم عاشق آشپزی هستم و با عشق غذا درست میکنم اصلا از ظرف شستن خوشم نمیاد

منم متنفرم ازظرف شستن دوروره ام شوهرم نمیدونم چشه  پاتی  میگه معدم دردمیکنه نمیدونم شام چی بدم بخوره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
دمت گرم چه با برنامه ریزی کار میکنی😂

همه اشو یهویی میذارم والا 

چون سیب زمینی آبپز گذاشته بودم کار داشتم شب بیرون بودم رسیدم خونه گفتم چی آسون تر از پیتزا 

بعد فرداش شوهرم قرار بود ماشین بده بهم گفت یه ماناهار درستو حسابی بده ماشینو کارتمو بردار برو زود مرغ گذاشتم 🤣

دیروز همچنان ماشین دستم بود کلی خرید کردم گفتم شام نیس بذار از بیرون بخرم شوهر خفه شه کباب خریدم 

بعد امروز برا بچه هام گوشت اشگنه کرده بودم گفتم یه نخود بندازم توش شوهرجان کوفت کنه صداش درنیاد میخواستم قورمه بذارم گفتم اونو هم فردا میکنم 

بعد برگ مو تو یخچال دوهفته مونده بود اونم پر کردم که حروم نشه شد شام امشب 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️
منم متنفرم ازظرف شستن دوروره ام شوهرم نمیدونم چشه پاتی میگه معدم دردمیکنه نمیدونم شام چی بدم بخوره

یه کم عرق نعنا بده بخوره

جوجه کباب مرحم معده درد هست 😉😉

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤