2777
2789

مضخرف بود

از اتش و یامان متنفرم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلینا چیشد من ندیدم قسمت اخرشو

رفت زندان 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
قسمت آخرو دارم میبینم اولاش خیلی جذاب بود ولی وسط هاش آدمو دیوونه میکنه یه جاهاییش واقعا حرص دراره

اره خوب تقریبا همه فیلم ترکی ها همینن من از ماهواره دیدم الان تکرار قسمت اخرش بود تموم شد

بهم رسیدن دختر جمیله زندانی شد یامان و فرایه دو قلو بچه آوردن

الینا خیلی رو مخ بود .ینی حرصم از یامان میگیره خب وقتی الینا همچین ادعایی کرد باید زود میرفتن تست یه جای معتبر .بعد فرایه احمق حرفای الینا باید باور کنه آخه ای خدا چقدر ساده بود این دختر 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
الینا خیلی رو مخ بود .ینی حرصم از یامان میگیره خب وقتی الینا همچین ادعایی کرد باید زود میرفتن تست یه ...

الینا اولش خوب نمی‌دونست یامان دوسش نداره ولی بعد فهمید ک دوسش نداره باید ازش جدا میشد رو مخ یا مثلا فرایه میرفت ب یامان میگفت من بچه دارم اولین بچشون ،فیلمای ترکی همینن کش میدن فیلم و ولی قشنگ بود

الینا اولش خوب نمی‌دونست یامان دوسش نداره ولی بعد فهمید ک دوسش نداره باید ازش جدا میشد رو مخ یا مثلا ...

من همش جاهایی ک کش میدن رو رد میکنم .الان دارم میران و ریحان میبینم . و عثمان .چ فیلمهای دیگه قشنگه؟چیا دیدی

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
الینا اولش خوب نمی‌دونست یامان دوسش نداره ولی بعد فهمید ک دوسش نداره باید ازش جدا میشد رو مخ یا مثلا ...

فیلم های تاریخی خیلی دوست دارم مثل عثمان .فیلمی سراغ داری تاریخی باشه مثل عثمان ؟حماسه رو دیدم آلپ ارسلان هم دیدم 

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐

یامان هیچوقت محل نمبزاشته به الینا ک .رو چ حساب دوسش داشته آخه 🤦

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐
من همش جاهایی ک کش میدن رو رد میکنم .الان دارم میران و ریحان میبینم . و عثمان .چ فیلمهای دیگه قشنگه؟ ...

میران و ریحان قشنگه ارزش دیدن داره ولی خیلی ناراحتی و گریه دارن تو فیلم ،عشق منطق انتقام، شربت زغال اخته ، عشق تجملاتی، بازی بخت