2777
2789
عنوان

سند ازدواج

117 بازدید | 10 پست

می‌خوام بدون اینکه خانوادم بفهمن توافقی جداشم 

ولی سند ازدواج دست مامانمه تو گاوصندوق

به چه بهانه ای بگیرم ازش؟؟

کلید گاوصندوق نمی‌دونم کجاس

شنیدم رونوشت مث خود سندازواج راحت و بی دردسر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=345302828]منم دیشب با شوهرم همین بحث رو داشتیم.  حضانت رو میده اگر مهریه رو ببخشی؟؟[/QUO

میگه بریم توافقی جداشم

اما من بهش گفتم مهریه نمبخشم گفتم حق طلاقمو بده گفت باشه

اول می‌خوام حق طلاقمو بگیرم تا پشیمون نشده

بعدش میبخشم

[QUOTE=345302828]منم دیشب با شوهرم همین بحث رو داشتیم. حضانت رو میده اگر مهریه رو ببخشی؟؟[/QUOمیگه ...

برای منم دقیقا همین ها رو گفت. من دیشب تاااا صبح بیدار بودیم و در  حال دعوا. دیشب گفت بهت حق طلاق میدم برو دنبال کارای طلاق. بعد گفتم من مهریه هم نمیبخشم اما گفتم فعلا هم نمیخوام چون چیزی نداری. قبول کرد. صبح که لباس پوشیدم و گفتم بریم گفت در صورت بخشیدن مهریه بهت حق طلاق میدم! و منم قبول نکردم و کنسل شد

برای منم دقیقا همین ها رو گفت. من دیشب تاااا صبح بیدار بودیم و در حال دعوا. دیشب گفت بهت حق طلاق می ...

مهریه رو ببخشی ک هرمردی باشه طلاق میده نیازی به حق طلاق نیس اما مهریه رو اگه میخوای ببخشی یه چیزی بهت بده

مهریه رو ببخشی ک هرمردی باشه طلاق میده نیازی به حق طلاق نیس اما مهریه رو اگه میخوای ببخشی یه چیزی به ...

اگر حق طلاق بگیرم و مهریه هم ببخشم که دیگه اون نمیتونه طلاق بده. چون این حق از اون به من منتقل شده دیگه

اگر حق طلاق بگیرم و مهریه هم ببخشم که دیگه اون نمیتونه طلاق بده. چون این حق از اون به من منتقل شده د ...

نه منظورم اینه که مهریتو بخوای ببخشی دیگه نیازی نیس حق طلاق بگیری 

مردا فقط بخاطر مهریس که طلاق نمیدن هرزنی مهریشو ببخشه مرد ازخداشه طلاق بده

من میگم حق طلاق بگیری که اگه خواستی مهرتو ببخشی عوضش یه چیز دیگه ازش بتونی بگیری