2777
2789
عنوان

سلام هفته 18 بارداری هستم....

17941 بازدید | 29 پست

ی هفتست دیگه زیاد اشتها ندارم بر عکس قبل ک4ساعت ب4ساعت ضعف میکردم الان دیگه ن....شب وقتی میخوابم شاید تا صبح اصلا چیزی نخورم.....این برای بچه ضرر نداره؟؟

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
مگه شب وقتی میخوابیم میتونیم چیزی بخوریم🤔🤔

من تا حالا ده دفعه از گرسنگی هر شب بیدار میشدم....الان قشنگ ی کله تا 10و11 میخوابم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قبلا شب تا صبح چیزی میخوردی!!منم اوایل پرخور بودم الان دیگ خیلی مث اونروزا زیاد نمیخورم شب تا صبح هم از اولشم چیزی نخوردم 

هیچ اشکالی نداره فقط همون قدری ک میخوری رو سعی کن چیزای مقوی بخوری نه چیزای الکی مث شکر و قند و نون و برنج

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

منم هردو بارداریم از ادل شب تا صبح خواب بودم

اصلا چیزی نخوردم...

تو روز بخودت برس ب اندازه کافی ن خیلی زیاد ک الکی چاق بشی

مولتی ویتامین و کلسیم واهن و....بخور

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
مگه قبلا شب تا صبح چیزی میخوردی!!منم اوایل پرخور بودم الان دیگ خیلی مث اونروزا زیاد نمیخورم شب تا صب ...

خدایی راست میگی.....من همش استرس دارم....میشه یخاطر این باشه ک دکترم این بار قرصامو بیشتر کرده....پرینتال،کلسیکر،از این کپسولای اهن....من همش ضعف میکردم ولی الان ن😅😅😅😅ببخشید ولی خدایی استرس دارم خب

منم هردو بارداریم از ادل شب تا صبح خواب بودم اصلا چیزی نخوردم... تو روز بخودت برس ب اندازه کافی ن ...

میخورم همه اینارو

منم هفته 18 امم همینطور بودم و هستم به علاوه اینکه تنگی نفس و درد انتهایی ستون فقرات اومده سراغم خیلی سختمه که وایسم همش باید به دنده بخوابم در غیر اینصورت کمر درد امونمو میبره   

خدایی راست میگی.....من همش استرس دارم....میشه یخاطر این باشه ک دکترم این بار قرصامو بیشتر کرده....پر ...

پریناتال رو من دکترم نوشت ولی نخوردم چون تغذیه خودم خوبه پریناتال وزنتو زیاد میکنه و برای کسایی هست که سو تغذیه دارن و ضعف دارن و چیزی نمیتونن بخورن تو بارداری..بله بخاطر اینم هست ک اینو میخوری.ولی چیزای طبیعی بخوری ک بهتره😉

اهن اشتها رو زیاد میکنه واسه همین میگن قبل خواب بخوری ک دیگ بعدش غذا نخوریم

زیاد پرخوریم خوب نیست من اضافه وزن گرفتم باهمون پرخوری ها ولی الان رعایت میکنم

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
منم هفته 18 امم همینطور بودم و هستم به علاوه اینکه تنگی نفس و درد انتهایی ستون فقرات اومده سراغم خیل ...

اره منم دقیقا مثل شمام دیروز تو سونو پدرم در اومد از کمر درد نمیتونستم ب پشت بخوابم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز