2777
2789

نمیدونم سرچ‌کن ببین هست .امشبم فک کنم یه نماز مخصوص داشته باشه...دعام کن منو هم حاجت بگیرم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم

روزه گرفتن هم خیلی خوبه فردا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

روزه گرفتن هم خیلی خوبه فردا

فردا میگیرم روزه نذر میکنم هر سال اول محرم و میگیرم امشبم نماز میخونم واسه شب اول محرم 

از وقتی ک بعد به هفته از کما اومدم بیرون و رفتم سمت خدا هرچی ازش خواستم نه نیاورد :) این روزا هم محتاج نگاهشم چون دعا های من نه مالی هستن نه چیزی :) 

فردا میگیرم روزه نذر میکنم هر سال اول محرم و میگیرم امشبم نماز میخونم واسه شب اول محرم از وقتی ک بعد ...

ای جااااننننن .چ خوب ک خدا دست رد بت نمیزنه...خداروشکر ک سلامت از کما اومدی عزیزم..منم حاجتم مالی نیس..یه سال شبو روز دعا و نمازشب,😭دعا کن محرم حاجت روا شم چون بعد محرم خیلی دیگ بد میشه برام باید تا محرمه خدا و امام حسین کمکم کنن

ای جااااننننن .چ خوب ک خدا دست رد بت نمیزنه...خداروشکر ک سلامت از کما اومدی عزیزم..منم حاجتم مالی نی ...

امشب بعد نماز دعات میکنم به مراد قلبیت برسی اگر حاجت روا شدی بهم خبر بده منم باهات خوشحالی کنم 

ایشالله که تو این شب عزیز دست خالی نمیری

امشب بعد نماز دعات میکنم به مراد قلبیت برسی اگر حاجت روا شدی بهم خبر بده منم باهات خوشحالی کنم ایشال ...

ممنونم عزیزم منم تو نمازشب دعات میکنم مرسیی چشم

اسمت و میتونی بهم بگی ؟

ب اسم ملکه پاییز بخون عزیزم...چون خیلی اینجا راجب عشقم میدونن میترسم.عشقمم فامیل...بگو خدایا پارسال محرم دوماه رو ثانیه به ثانیه گریه کرد امسال محرم تموم نشده خودشو عشقشو قسمت هم کن خوشبخت شن بهش برسع

گلم میشه منم دعا کنی ؟ 

گفتی خدا دست رد به سینت نمیزنه 

دعا کن جهیزیم به زودی جورشه حتی ی قاشقم نخریدم :) سایه شوهرم (عقدیم) همیشه بالا سرم باشه و صحیح وسلامت باشه خدا پشت و پناهش باشه❤❤❤  

اسمم میناست

🦁🌞💚🤍❤️

امروز تولد شهید نوید صفری عزیز هست .ایشون وصیت کردن برای حاجت روایی به نیابت از ایشون هرکس چله زیارت عاشورا برداره و هدیه کنه ثوابشو به آقا امام حسین دعاش میکنه تا حاجت روا بشه  اگه حاجت روایی به صلاح نبود روز قیامت شفاعتش میکنه .چه چیزی بهتر از دعا و شفاعت شهیدی که نزد خدا آبرو  و مقام داره 

از امروز که شنبه شب اول محرم هست یا از یکشنبه روز اول محرم شروع کنید به خوندن زیارت عاشورا به نیابت از شهید عزیز هدیه به آقا امام حسین و شهدای کربلا بشه 

نیت اصلیتون هم سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روایی خودتون .

الهی خدا به بزدگی خودش و حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتون رو مصلحت دار کنه روا بشه 🤲💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

گلم میشه منم دعا کنی ؟ گفتی خدا دست رد به سینت نمیزنه دعا کن جهیزیم به زودی جورشه حتی ی قاشقم نخریدم ...

سلام مثل دستور امضام نذر و توسل کنید برای حل شدن مشکلتون و به شهید صفری هم توسل کنید همینطور این ختم رو بگید که معجزه میشه براتون 

ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه 

دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه 

میتونید تقسیم بندی کنید در طول روز ختمش کنید عالیه هم برای آرام شدن از نظر روحی و حاجت روایی نتیجه میده .برای تمام حوائج مخصوصا مشکلات مالی جواب میده .نیت اصلیتون هم نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روایی خودتون .

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی