lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 عنوان قرصB2 153 بازدید | 9 پست میشه یکی راهنمایی کنه قرص b2 تو جلد نیست و روش نوشته b2 کسی میدونه برای چی استفاده میشه؟ عوارض مصرف چیه؟ خیلی مهمه برام 1403/04/16 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12314 برای ترک اعتیاد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 برای ترک اعتیاد برای ترکه یا خودش یه نوع اعتیاده؟
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3353 اگه هر روز استفاده بشه وابستش میشه خودش یه نوع اعتیاد سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 اگه هر روز استفاده بشه وابستش میشه خودش یه نوع اعتیاد نمیدونم چطور مصرف میکنه تو جیب بابام پیدا کردم خیلی نگرانم
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3353 نمیدونم چطور مصرف میکنه تو جیب بابام پیدا کردم خیلی نگرانم قبلا اهل استفاده از مواد بوده؟ سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 قبلا اهل استفاده از مواد بوده؟ نمیدونم ولی خب ظاهرش نسبت به قبلا خیلی تغییر کرده و مامانمم میگه چندنفر اومدن گفتن ک اعتیاد داره
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3353 نمیدونم ولی خب ظاهرش نسبت به قبلا خیلی تغییر کرده و مامانمم میگه چندنفر اومدن گفتن ک اعتیاد داره خب اگه قبلا چیزی میکشیده ممکنه بخاطر ترک اون از قرص داره استفاده میکنه قبلا از بوی لباساش میشد فهمید مصرف میکرده یا نه سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
lzeos_l_ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 571 خب اگه قبلا چیزی میکشیده ممکنه بخاطر ترک اون از قرص داره استفاده میکنه قبلا از بوی لباساش میشد فهمید ... نمیدونم ولی وقتی مامانمم بهش میگه ازمایش بدیم میگه همین الان بریم من از خودم مطمئنم
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12314 برای ترکه یا خودش یه نوع اعتیاده؟ اگر هرروز مصرف کنه معتادش میشه خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...