2777
2789
عنوان

اسم دختر

351 بازدید | 11 پست

به نظر شما کدوم از این اسما قشنگه

قدیم جدید یا زیاده کمه برام مهم نیست چون اسما جدید که حتی ادم نمیتونه تلفظ کنه دوست ندارم

اگه مشابه یه نزدیک به این اسم ها چیزی, در نظرتون بود لطفا بگید ممنونم 

تعداد رای : 28
نظرسنجی
گندم
5
17%
گیسو
5
17%
رزا
9
32%
نفس
9
32%
خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

رزا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیز اسم گندم قشنگ نیست چون مخفف بگی میشه گند .. اینجاش جالب نیستش... گیسو هم گویا تو لری معنایی بدی داره از بچه های نی نی سایت گفتن... رزا هم‌که والا من گداشتم الان‌پشیمونم چون سن بالاها اصلا خوب تلفط نمیکنن روزا... زورا...شبیه رضا هستش.. تو سایت هم بعدا بچه ها گفتن خیلی قدیمیه.. یکی هم میگفت تو المان به یه گروه بد میگن رزا.. به هر حال خواستم بهترین انتخاب رو داشته باشی.. نفس هم زیاد جالب نیستش.. میتونی به گزینه های دیگه ام فکر کنی هنوز وقت داری

استارتر عزیز اسم گندم قشنگ نیست چون مخفف بگی میشه گند .. اینجاش جالب نیستش... گیسو هم گویا تو لری مع ...

چه سخت گیری شما😋😉😁

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....