2777
2789
عنوان

کنکور 404 تجربی

78 بازدید | 3 پست

کنکور ۴۰۴ تجربی--->استارت مطالعه از پانزدهم تیر ماه

یه رقیب نظام قدیم میخوام برای کنکور404 تجربی،از تهران،درجهت اینکه (از پانزدهم تیر ماه تا پایان اسفند ماه) به هم کمک کنیم،تمرکزمون رو بذاریم برای مطالعه.وحتی جزوه هامون روباتمام نکاتی که داخلش جمع میکنیم برای کمک به هم به اشتراک بذاریم.

داشتن رقیب درسی خیلی آسیب میزنه 

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه آسیبی میزنه؟اگه اینجور بود که خارجیا پبشرفت نمیکردن.واینکه از ما خیلی جلوترن.

من خودم تجربه ی رقیب درسی رو دارم اونم مدت طولانی .

اوایل خوب بود همه چی ولی خب به مرور نتونستیم باهم خوب بخونیم ‌. چون که مثلا نقاط ضعف و قوتمون و ویژگی های خوب و بد درسیمون اصلا به هم شبیه نبود . 

به نظرم خودتون بخونین خیلی بهتره . اگه رقیب درسی پیدا کنین بعدها متوجه حرفم میشین .

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .