2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
چه حسی داری آیا این موضوع باعث حسادت میشهاگ محبتا بره سمت اون ری اکشنت چیه

ن واسه من فرقی نداره من از خانواده شوهرم خیییلی دورم

نهایتش سالی ی بار من میرم شهرشون یا اونا میان در حد چند روز هستن و میرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارا توی خونواده چجوریه هم با تو هم با جاری هات

خوبه همه در یه حد جاری هامم خوبن منم باهاشون خوبم و مشکلی باهم نداریم خداروشکر 

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
خدارو شکر همیشه خوب باشن باهات ب دور از حاشیه عزیزم

ممنون عزیزمی😍

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اوضاع چطوره تو اذیتشون می‌کنی یا اونا اذیتت میکنن یا همه عروس پسر بزرگه رو اذیت میکنین😂😂❤️

خوبه رابطمون باهم البته من كرجم اون شماله ولي خب دختر خوبيه دوسش دارم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خوبه رابطمون باهم البته من كرجم اون شماله ولي خب دختر خوبيه دوسش دارم

جاری ها هم میتونن با هم خوب باشن جدای از نسبتشون ب عنوان دو تا دوست البته اگه خونواده ها با مقایسه کردن و تعادل محبتی یا توقعات بی جا از یکی و بی توقعی از یکی دیگ گند نزنن به رابطشون حالا یه درصد جاری م هست کلا با هیشکی حال نمیکنخ از همه هم بدش میاد ک اون قضیش جداست