2777
2789
عنوان

اینجا هوا گرمه

126 بازدید | 14 پست

می‌خوام کلر روشن کنم برق نیست چند هفته پیش باد شدید میومد گفتم الانه که برق ها بره ولی نرفت الان که بادی نیست برق نزدیک یک ساعته رفته،معلوم نیست کی بیاید.الله اعلم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کجایید مگه؟ برقا چرا میره؟ همه جا گرمه الان.من که کولره زدم.تا عصر هم روشنه😬

کرج ،نمیدونم فکر کنم آخرین بار یک ماه پیش برق رفته بود دیگه نرفت تا امروز،معلوم نیست کی بیاد.

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

سمت کرج

ماهم ۱۲ونیم برق هامون رفته زنگ زدیم گفتن تا ساعت ۲ برق ها نمیاد😭😭داریم میمیریم از گرما ما سمت جنوبیم😭😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

ماهم ۱۲ونیم برق هامون رفته زنگ زدیم گفتن تا ساعت ۲ برق ها نمیاد😭😭داریم میمیریم از گرما ما سمت جنوب ...

درسته،واقعاً تو این گرما تابستون بی برقی سخته،واسه شما هم که جنوب کشور هستید سختیش دوبرابره با گرمایی که تو جنوب کشور هست

درسته،واقعاً تو این گرما تابستون بی برقی سخته،واسه شما هم که جنوب کشور هستید سختیش دوبرابره با گرمای ...

اره🥺🥺

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین