2777
2789
عنوان

برادر بزرگتر

674 بازدید | 28 پست

بچها شما دارید برادر بزرگتر و رابططتون چه جوریه خوبید یا بد من از داداشم دیگه احساس میکنم متنفرم جیگرم شده  کاسه ی خون نه دوسش دارم نه ازش متنفرم نمیدومم چمه من خودم حساس شدم اونم با حرفایی ک میزنه بهم ظلم میکنه دیگه دوسش ندارم دوس داره بره یه جایی جلو چشام نباشه ولی مطمئن باشم که هست 

یه حالت دوراهی عجیبی دارم

گاهی وقتا دوست دارم انقد بمونم تو اتاق اصلا هم غذا نخورم انگار باخودمم دارم لج میکنم🤦🏻‍♀️ازینکه کسی به هیچ حرف من اهمیت نمیده من ی جای دنیا دارم برا خودم ول میچرخم بدم میاد

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

پنج تا دارم... از اونجایی که تک دخترم و بچه آخرم معلومه که عزیزدلشونم... زیادم میزنمشون، برحال نمیتونن اعتراض کنن من بچه آخرم حق با منه🤡🌿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ازشون متنفرم فقط بخاطر مامانم آرزوی مرگشون نمیکنم ایشالا یه دردی بگیرن به کسیم نتونن بگن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلاف سنیمون زیاده بد نیستیم باهم خیلی خوبم نیستیم 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

پنج تا دارم... از اونجایی که تک دخترم و بچه آخرم معلومه که عزیزدلشونم... زیادم میزنمشون، برحال نمیتو ...

چند سالته ماشاءالله به شما همیشه خوش باشید🌱

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ازشون متنفرم فقط بخاطر مامانم آرزوی مرگشون نمیکنم ایشالا یه دردی بگیرن به کسیم نتونن بگن

چرا دلیلش میتونی بگی؟؟

به پدرم بدی کرد .تو بچگی اذیتمون میکرد بعدش خیانت در امانت کرد الان رابطه باهاش ندارم.هرجا باشه خوش ...

من اگ باهام بحث نکنه نمیخام اصلا باههاش حرفم بزنم ولی پیش میاد باهام بحث میکنه وگرنه خودم کاریش ندارم ب هیج وج

چرا دلیلش میتونی بگی؟؟

تعرض خشونت تهدید کتک های زیاد در حدی که ناخونم چند بار سیاه شد افتاد

زخم زبون

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من ۴ تا برادر بزرگتر دارم رابطمم با همشون خوبه بخصوص دوتای اخر

عزیزم چه خوب همیشه خوش باشید ماشاءالله به شما🌱

اختلاف سنیمون زیاده بد نیستیم باهم خیلی خوبم نیستیم

چن ساله؟؟

اره من دارم خوبیم باهم تا حالا کوچیک ترین بی احترامی بهم نکرده ولی خب خیلی دیر به دیر احوال میپرسه ح ...

اذیت میکنه با حرفاش تحقیر میکنه خیلی خود بینه فقط خودشو میبینه حرف باید حرف اون باشه احترام حالیش نیست ولی میخواد احترام ببینه خستم کرده