چند روزه چند شماره مختلف بهم زنگ میزنن وقتیم بر میدارم قطع میکنن میترسم به بابام بگم زنگ بزنه دعوا کنه باهاشون
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم
وقتی برمیدارم زود قطع میکردن راستش امروز به بابام گفتم خودش پیگیرشه
زود قطع میکرد؟!! طرف خودشم نمیدونسته چی میخواد!😂 اما بهترین کارو کردی که به بابات گفتی اینجوری اعتمادشم بهت بیشتر میشه . فوقش اگه مزاحمتش ادامهدار بود برو خطت رو بسوزون و یه خط دیگه بگیر ! با همون شماره خط جدید اگه زرنگ باشی میتونی بفهمی که از طرف کی شمارهت به دست طرف میرسه. ☺️
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
زود قطع میکرد؟!! طرف خودشم نمیدونسته چی میخواد!😂 اما بهترین کارو کردی که به بابات گفتی اینجوری ا ...
بله مریض روانی بودن ،دیگه هر کاری لازم باشه بابام میکنه
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود این کاربری دست سه تا دوسته
یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم