2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست

ببخشید معذرت می‌خوام سایه باباتون مستدام

ولی من بابام فوت شده همچون موردی پیش بیاد باید برم دست به دامن مرد همسایه شم؟همه رو بلاک کن بره بابا چی رو برم به بابام بگم

دلی که رحمه زخمه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوست پسرت بگو زنگ بزن اخطار بده به طرف

دوست پسر ندارم هر دفعه با یه شماره از استانهای مختلف هست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

اول نگو ، بلاکشون کن ! خب زنگ میزنن چی میگن ؟!اگه باز ادامه پیدا کرد اینی که چطور به بابات بگی خیلی ...

اخلاقش خوبه مشکلی نیست ولی خیلی روم حساسه نمیخوام ناراحت بشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

منم یمدت اسیربودم فقط درحال بلاک فحش روزی ده تا بعدمیگفتن چطورمارونمیشناسی مطمعن آشنابودن ولی تموم ش ...

همین کارو میکنم

ببخشید معذرت می‌خوام سایه باباتون مستدامولی من بابام فوت شده همچون موردی پیش بیاد باید برم دست به دا ...

مرسی خدا رحمتشون کنه همینکارو میکنم

چطور میخواد بفهمه هر دفعه زنگ زدن هر شماره جدیدی رو مسدود کن و از لیست هم پاکشون کن

چشم مرسی

اخلاقش خوبه مشکلی نیست ولی خیلی روم حساسه نمیخوام ناراحت بشه

خب اگه اخلاقش خوبه و منطقیه بهش بگو !

البته قبلش بگو چند سالته؟ چقد با بابات راحتی؟ بعد این طرف که مزاحم میشه چی میگه؟ دقیقاً چند روزه؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خب اگه اخلاقش خوبه و منطقیه بهش بگو !البته قبلش بگو چند سالته؟ چقد با بابات راحتی؟ بعد این طرف که مز ...

۱۷ سالمه رابطمون خیلی خوبه ۳ روزه طرف هیچی نمیگه با یه شماره هم نیست هر دفعه با استانای مختلف زنگ میزنن کلا سیمکارتمو در اوردم با اون یکی شمارم هستم و همشونو بلاک کردم

۱۷ سالمه رابطمون خیلی خوبه ۳ روزه طرف هیچی نمیگه با یه شماره هم نیست هر دفعه با استانای مختلف زنگ می ...

خب اگه از استانای مختلفه ممکنه یه نفر نباشه ، یا حتی اشتباه گرفته باشه ! به نظرم به جای فحاشی اول یه کلمه باهاش حرف بزن (دختر باید زرنگ باشه!☺️) می‌تونی با یه کلمه حرف با مهربونی طرفو وادار کنی حرف بزنه! 

من احساس میکنم طرف آشناس! پس سعی کن اول یه کاری کنی حرف بزنه ! بعد پدرشو دربیار 😂😂 مثلا بگو اینی که حرف نمی‌زنی چه فایده‌ای داره (لحنت مهربون باشه هااا ☺️ چون می‌خوای طرفو به حرف بیاری!) بگو حرف بزن ! هرکی هستی حرف بزن ببینم چی می‌خوای؟

بگو مگه زنگ نزدی با من حرف بزنی ؟ خب من دارم میگم دوس دارم باهات حرف بزنم (فقط یادت باشه عصبانی نشیا !😂) اگه فقط یکی دو دقیقه خودتو کنترل کنی و با مهربونی حرف بزنی شرط می‌بندم طرف حرف میزنه! اون موقع هم عصبانی نشی ! بگو خب شماره منو از کجا آوردی؟ بگو ببین! اگه دوس داری باهات حرف بزنم باید راستشو بگی! من از آدمای دروغگو خوشم نمیاد!😂

همین که مطمئن شدی کیه طرفو تهدید نکنیا ! فقط به بابات بگو باباش دربیاره ؟😂😂

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خب اگه از استانای مختلفه ممکنه یه نفر نباشه ، یا حتی اشتباه گرفته باشه ! به نظرم به جای فحاشی اول یه ...

وقتی برمیدارم زود قطع میکردن راستش امروز به بابام گفتم خودش پیگیرشه