2777
2789
عنوان

خانوادم از دستم خسته شدن چه کنم

466 بازدید | 19 پست

میگن سنت رفته بالا اما بزرگ نشدی 

مصلا مامانم یا داداشم داره راه می‌رن میدوعم سمتشون میگم عوداااا عوووو دیش دیش دیش بد حالت بکس هعی مشت میزنم اما واقعی نمیزنم 

یا همه تو حالت سکوتن بلند دست میزنم و میخونم هعععی سیاه دخت حاجرون خودمو تو گل میپلکونم هووو هووو هوووو سووووت 

یا ی آهنگ شاد پلی بشه پا میشم اینقدر پا میکوبونم و بالاپایین میپرم سرمو میچرخونم  و دست میزنم تا انرژیم به صفر برسه 

/:

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو استراحت کنن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من یکی رو دیدم کاملا مثل تو رفت روانشناس با کل اعضای خانواده فهمیدن افسردگی شدید داره و برای تخلیه ع ...

من ی مدت قرص ارامبخش مصرف میکردم

اما الان حالم خوبه 

تصورشم وحشتناکه زندگی با کسی مثل توبابا ارامشم خوب چیزیهفکر کن نشستی تو سکوت یه چایی بخوری به کارات ...

دقیقا همینطوره 

عزیزم هر وقت که دیدی حالشون خوبه یا حوصله دارن اینکارو بکن 

چون هر کس تو شرایط خودش غرقه

بنظرم اگه میگن بچه ای بخاطر اینکه توجه به شرایط افراد نداری

بنظرم همدردی و درک کردن رو میگن یادبگیر

شما باید یاد بگیری احساسات رو کنترل کنی و تو شرایط متناسب ابرازش کنی عزیزم نه در هر شرایطی...

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
دقیقا همینطوره

خب مگه مریضی بقیه رو آزار میدی خوشحالی

خانوادتن دشمنت که نیستن زجرشون بدی

خیلی انرژی داری برو شنا و بدنسازی برو کلاس زبان

خیلی انرژی داری صبح برو پیاده روی یه نون تازه هم بگیر صبحانه اماده کن واسه خانوادت

یکم خودتو مشغول کن خودتو خسته کن

حالا که خدا بهت انرژی داده در راه درست استفاده کن نه در راه آزار خانواده