ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🤦🏻♀️ببخشید ولی پدرم بود احساس میکنم ولی هیکلش فرق میکرد چهرش شبیه پدرم بود..
وااای این که خیلی بد بود ، پس حق داشتید ، من چند سال پیش واسه کاری کلانتری رفته بودم یه خانومی حدود 30 ساله همراه پدرش اونم حدودا 60 ساله ، دختر از پدر به خاطر تجاوز شکایت کرده بود و دوربین کار گذاشته بود و حین تجاوز هم از پدر فیلم گرفته بود ، مادرش هم چندین سال فوت کرده بود و پدر نیازش رو با دختر برطرف میکرد ، دختره گریه میکرد میگفت تا اعدام پدرم میرم جلو ، بسیار صحنه غم انگیز و حال بهم زنی بود ، جالب اینه حرفای دختر رو جدی نمیگرفتن و پدرش رفته بود بستنی خریده بود با اینکه خیلی سال میگذره ولی من هنوز نتونستم اون روز رو فراموش کنم
اسی به نظرم بیشتر ناراحتی تو به خاطر شخصی که اینکارو کرده هست ، مثلا اگر به جای پدرتون ، کراشون یا مثلا یه پسر با چهره زیبا در حال انجام این عمل بود شما به اندازه الان ناراحت نبودید