2777
2789
عنوان

کار تو شرکت

876 بازدید | 71 پست

سلام

ببخشید من تو دیوار یه شرکت دکل سازیو پیدا کردم که نیاز به کسیو داشت که کار با کامپیوتر بلد باشه و لیسانس رشته ریاضی داشته باشه

بعد من چون پایان خدمتم داشتم رفتم صاب کاره گفت ما تا دو ماه بهت اموزش میدیم و یاد گرفتی حقوق میدیم ولی خب ناهار نمیدن و از ۸ صبح تا ۵ ظهره کارش و تعطیل رسمیم تعطیل مگه اضافه کار بخوای

این که ناهار نمیدن و حقوقم ماه اول نمیدن تا یا بگیرم) در حالی که سریع یاد میگیرم( ارزش داره تو این شرکته کار کنم ؟ یاد بگیرم؟ راستش ماشین دارم و پیش بابا پاره وقت کار میکنم ماهی ده میلیون بهم میده.

اگر بیشتر ده میلیون میده برو 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر بیشتر ده میلیون میده برو

طبیعتا خودش گفت یاد بگیری پایه وزارت کارو بهت میدیم بعدشم خوب باشی بیشترم میشه و با شغل پاره وقت بابام میشه حدود ۲۲ ۲۳ تمن 

طبیعتا خودش گفت یاد بگیری پایه وزارت کارو بهت میدیم بعدشم خوب باشی بیشترم میشه و با شغل پاره وقت باب ...

با کله برو 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اگه ایندش خوبه بروولی غیراین نه چون دلتو میزنه یکماه زیاده

والا دو سال بردگی کردیم تو خدمت

ولی خب دکل سازیه و کارم با کامپیوتره و اگه زود تر یاد بگیرم پول کاملو میدن زود تر

گفت پایه وزارت کار اگه بهتر باشی و خوب تر بیشترم میشه و اضاف کار و روزای تعطیل دو برابر میشه

میدونی چیکار کنی؟میری یه مدت کار میکنی اونم حقوقتا میده خب؟اگه راضی بودی که مبارکه اگه نبودی بیا بیرون مگه نه که پیش بابات کار میکنی؟دوباره برو پیش پدرت

ضرر نمیکنی در هر دو صورت عزیزم امتحان اونم مجانیه اشکالی نداره

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
والا دو سال بردگی کردیم تو خدمتولی خب دکل سازیه و کارم با کامپیوتره و اگه زود تر یاد بگیرم پول کاملو ...

اها اگه یادگیری زودتر بخودت بستگی داره اوکیه باز

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ولی ناهار نمیدن و خب چون خودم ماشین دارم میتونم برم ولی حتی سرویسم ندارننن🙃

ناهارا که الان خیلی جاها بری به خدا نمیدن

سرویسم بابا ول کن تو ماشین داری کلاسش بالاتره ماشین خود ادم😂😂😔

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز