2821
2789
عنوان

وام ازدواج

251 بازدید | 7 پست

دوستان برای وام ازدواج توی کافینت روی شخص کد میاد؟ و اینک راسته سایتا بستش و به ندرت در روز باز میشن؟ یه کافینت ک وام ازدواج ثبتنام میکنه گفت سیم کارت بدید تا دیدم سایت باز شد همون موقع رو خطتون برتامه نصب کنم و ثبتنامتون کنم .. البته این کافینت همسرم پیدا کرده .. محض احتیاط میپرسم همچین چیزی هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ندین بابا!میشه با سیمکارت به اسمتون هرکاری کرد.وارد سایتای ثنا، دولت من ، ثبت پلاک .و... شد.چرا اینق ...

منم ازهمین میترسم شوهرم گیر داده نمیشه غیر این کار کافینت ثبتنام وام ازدواجخ

کجا باید ثبتنام کنم؟

من چندسال پیش ثبتنام کردم یادم نمیاد. ولی خیلی راحته تو گوگل بزن میاره. حتی اگه بخوای بیرون هم بدی اولا به این کافینتیه نده! مشخصا کلاهبرداره!!! بعدم هرجای دیگه هم رفتی همونجا باید کارتو انجام بده . سیمکارت دادن چه صیغه ایه

حسابای ملتو اینجوری خالی میکنن دیگه‌.  الان با موبایل یه نفر میشه به همراه بانکاش وارد شد! و هزارتا کار دیگه.

شوهرت سواد نداره؟

من چندسال پیش ثبتنام کردم یادم نمیاد. ولی خیلی راحته تو گوگل بزن میاره. حتی اگه بخوای بیرون هم بدی ا ...

میگ همون لحظه ک برنامه نصب کنن روبات ثبتنام کنه ولی من نمیره تو کتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792