2777
2789

چند سالته میخوای بری؟ من تابستون میخوام ی ورزشی برم نمیدونم چ 

شنا رو خیلی دوست دارم ول نمیرم

بسکتبال خیلی دوست دارم داداشمم میره ول ب قدم نمیخوره 

سنمم بالاست برا ی سری ورزشا🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسلی برو فیتنس

به دایی 

فیتنس ک ورزش نی بدنسازیا کلا زیر ساخت همه ورزشان 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چطوری گل من برعکس انجام دادم ۵ سال کیک بوکس رفتم ۹ ماهه بدنسازی دارم کار میکنمحاجی بدنو ساختم اصن عف

نات بد 

👍👍👍 خوب کردی 

من کار نمیکنم ولی میدونم چی میخواد . یه جفت دستکش بکس میخواد با کلاه و تجهیزات ایمنی همین

درسته ولی من فقط میخوام با کیسه بکس کار کنم نمیخوام مبارزه کنم بازم همه وسایلش نیازه؟

شکر دلت میخواد چ ورزشی بری

نمد 

بسکتبال 

چند سالته میخوای بری؟ من تابستون میخوام ی ورزشی برم نمیدونم چ شنا رو خیلی دوست دارم ول نمیرمبسکتبال ...

من ۱۶ سالمه

منم ی سری ورزشای دیگ میخواستم برم ولی میگن رشد و متوقف میکنه🤦‍♀️

درسته ولی من فقط میخوام با کیسه بکس کار کنم نمیخوام مبارزه کنم بازم همه وسایلش نیازه؟

بپرس ولی فک نکنم اونطوری شاید فقط دستکش بخواد

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
من ۱۶ سالمهمنم ی سری ورزشای دیگ میخواستم برم ولی میگن رشد و متوقف میکنه🤦‍♀️

رشد چیو متوقف میکنه عامو ت ک دیگ قد نمیکشی 🙄