رلم هیچوقت گوشیشو نمیده بهم وقتی هم میده حس میکنم صد تا مخفی ساز اینا داره از دختردتییشم فهمیدم عکس اکسش داره به رلم میگم چرا عکسای اکس تو که دوسال پیش کات کردی داری تو گوشی میگه چون سادم و بی عقل این جواب منطقیه؟ چند تا عکس داره ازش
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
چون هنوز تو فکرشم تو هم بازیچه ام هستی البته نمیخوام بهت صدمه بزنم ولی برام جدی نیستی اگر هنوزم میخو ...
منم فکر کردم جوابش منطقی نبود یعنی چه بی عقلم و ساده گفتم این جواب منطقی نیست گفت من تورو دوست دارم اون اکسع برای گذشته فقط چون بی عقلم مونده تو گوشیم منم شب کات کردم
منم فکر کردم جوابش منطقی نبود یعنی چه بی عقلم و ساده گفتم این جواب منطقی نیست گفت من تورو دوست دارم ...
کار درست کردی
🔮اسمم آتاناز🔮 آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️. اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️ عجبــ 🌊🔮🖤🌍 عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻💻🏦