2777
2789
عنوان

عصابم از دست پسره خورد شدددپ

137 بازدید | 6 پست

اینجا گفتم چت و دوطرفه پاک کرده گفتن محلش نده باز من رفتم پیویش گفت دیر سین زدی بدم میاد پاک کردم دوباره اوکی شدیم چندروز اون چیزی نگفت منم خب چیکار میکردم چیزی نگفتم

الان دیدم اینستا هم پاکم کرده از فالور و فالویینگاشش وای پسره بیشعور حیفه من بابا

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

ولش کن 

هنوز تکلیفش با خودشم معلوم نیست.

احتمالا میخواد ببینه چیکار میکنی آدم هستی که هی منتش رد بکشه یا نه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا پرنسس شدن

یا شاید میخواد مثلا برات حرکات سیگما طور در بیاره

تو اینستا مثلا میان روانشناسی دارک توضیح بدن میگن از این کارا کنين 

اول رفتارش باهات چطور بود؟مثلا یه مدت خیلی باهام صحبت میکردین؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یا شاید میخواد مثلا برات حرکات سیگما طور در بیارهتو اینستا مثلا میان روانشناسی دارک توضیح بدن میگن ا ...

نه خیلی خله ولش کن دیگه خسته شدم از پسرا ولی کفت خوشش اومده

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻