سلام من تازه ازدواج کردم بعد سه ماه خالم دعوتمون کرد رفتیم خونشون شام دیدم 4.5 تا کوکو سیب زمینی درست کرده با خیارشور گوجه با 5 تا فلال که از سوپری گرفته بود اصلا دوست نداشتم چون باهاش خیلی راحتم گفتم آه فلالس بد مزست چرا گرفتی اون شبو من هیچی نخوردم صبح شد دیدم صبحونه خبری نیست ظهر شد دیدم سی زمینی سرخ کرده با گوجه با برنج آورده شب شد شام دیدم بازم سی زمینی سرخ کرده با اندازه یه پیاله خورشت گوجه. پیاز رب زده بود آورده بود سر سفره بهش گفتم چرا غذا درست نمیکنی این دو سه روز از راه دور اومدم فقط سی زمینی سرخ کرده درست کردی با این ک تو یخچال همه چی بود ناراحت شد منم تو دلم گفتم چرا بعضیا اینجورین اگه دلت نمیاد وسایل و برنج تو استفاده کنی مهمون چرا دعوت میکنی مگه چند روزه یک شب دو شبه دیگه ولی دوست پسرش میاد سفره رنگی میزاره برای واقعا نمیدونم چی بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖