2777
2789
عنوان

غذا مهمونی

214 بازدید | 4 پست

سلام من تازه ازدواج کردم بعد سه  ماه خالم دعوتمون کرد رفتیم خونشون شام  دیدم 4.5 تا کوکو سیب زمینی درست کرده با خیارشور گوجه با 5 تا فلال که از سوپری گرفته بود اصلا دوست نداشتم چون باهاش خیلی راحتم گفتم آه فلالس بد مزست چرا گرفتی اون شبو من هیچی نخوردم صبح شد دیدم صبحونه خبری نیست ظهر شد دیدم سی زمینی سرخ کرده با گوجه با برنج آورده  شب شد شام دیدم بازم سی زمینی سرخ کرده با اندازه یه پیاله خورشت گوجه. پیاز رب زده بود آورده بود سر سفره بهش گفتم چرا غذا درست نمیکنی این دو سه روز از راه دور اومدم فقط سی زمینی سرخ کرده درست کردی با این ک تو یخچال همه چی بود ناراحت شد منم تو دلم گفتم چرا بعضیا اینجورین اگه دلت نمیاد وسایل و برنج تو استفاده کنی مهمون چرا دعوت میکنی مگه چند روزه یک شب دو شبه دیگه ولی دوست پسرش میاد سفره رنگی می‌زاره برای واقعا نمی‌دونم چی بگم

حالا نیاین در مورد گرونی و این حرفا بگید

درسته آدم برای شکم خونه کسی نمیره ولی خوبه که میزبان هم یه کم برای خودش شخصیت قائل بشه هم آبروی خواهرزادشو جلوی داماد جدید نبره

همون دوباری که اینجوری ازتون پذیرایی کرد به منظور این بود که دیگه از خونم برید دیگه دو سه روز موندن واقعا زیادی بود با این وضعیت

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پاگشایه وعده هست وعده اولم بافلافل ردکرده پاشوبگردخونت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖